MEJNI PREHOD PONOVNO ODPRT: Kovček z bombo izolirali, moškega vklenili

Kronika

Mejni prehod Obrežje je ponovno odprt za vsa vozila, poroča prometnoinformacijski center. Za ves promet in v obe smeri so ga namreč zaprli za dobro uro zaradi varnostnega dogodka, v katerem pa ni bil nihče poškodovan. Več informacij s policije za zdaj niso posredovali, po poročanju portala 24ur pa naj bi na avtobusu našli eksplozivno napravo.

V času zapore so osebna vozila preusmerjali na mejna prehoda Rigonce in Slovenska vas, kjer je za izstop iz države sedaj treba čakati do ene ure.

SRBIJO PRETRESA UGRABITEV 12-LETNICE: Že teden dni v rokah posiljevalca, išče jo več sto policistov (VIDEO)

Več sto srbskih policistov v vseh vaseh okoli Knjaževca še vedno išče 12-letno deklico Moniko Karimanović in njenega ugrabitelja Ninoslava Jovanovića, ki je zaradi ugrabitev in posilstev v zaporu presedel že veliko let, znan pa je tudi po tem, da svoje žrtve ostriže.

Spletni portal 24ur poroča, da so policisti po neuradnih, a zanesljivih podatkih, na Flixbusu, ki je vstopal iz Hrvaške v Slovenijo, odkrili eksplozivno napravo. Kovček z bombo so izolirali, moškega pa vklenili. Novomeški policisti so le zapisali, da so na delu intervencijske ekipe, zato več informacij trenutno ne bodo posredovali.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija