MEIRA HOT VAS PRIČAKUJE V PIRANU IN LUCIJI: "Vprašajte me vse, kar vam bo pomagalo sprejeti odločitev"

Piran

Mobilni volilni štab poslanke mag. Meire Hot, ki križari po krajevnih skupnostih piranske občine, se je v teh dneh ustavil v Luciji, kjer se je včeraj začelo predčasno glasovanje za volitve v državni zbor. Volivke in volivci, ki se želijo izogniti nedeljski gneči in prehiteti napovedano slabo vreme, lahko na upravni enoti svoj glas oddajo še danes in v četrtek, med 7. in 19. uro.

"V času, ki so ga zaznamovale številne omejitve, so proste nedelje postale posebna dragocenost, ki jo je kar težko žrtvovati za obveznosti, tudi če gre za tako pomembne obveznosti, kot so volitve," pravi mag. Meira Hot, kandidatka Socialnih demokratov v Piranu, ki dodaja:

"Zelo dolgo smo čakali na čas, ko se bomo lahko brez mask in drugih omejitev odpravili na izlet ali dopust tudi kam dlje. Nobene potrebe ni, da bi svoje načrte prilagajali datumu glasovanja, če imamo možnost prilagoditi datum glasovanja svojim načrtom."

Veseli jo, da so možnost predčasnega glasovanja že včeraj izkoristile številne občanke in občani, zato verjame, da se bo Piran tokrat lahko pohvalil z višjo volilno udeležbo, kot smo je bili vajeni v preteklosti. "Običajno skušamo politiki ljudem pojasniti, kako pomembno je, da oddajo svoj glas, tokrat pa so ljudje to pojasnjevali meni," razlaga Hotova, ki je s potekom svoje volilne kampanje zelo zadovoljna.

"Čeprav sem ves mandat ostajala v stiku s posameznimi krajevnimi skupnostmi v občini in z ljudmi, ki so potrebovali mojo pomoč, pa je bilo lepo spet iti med krajanke in krajane, popiti kavico in poklepetati z njimi. Nekaterih nisem videla že od začetka epidemije in sem jih zelo pogrešala. Vesela sem bila njihove podpore, toplih besed, pa tudi obiskov posameznic in posameznikov, ki jim program moje stranke ni blizu, pa so mi vseeno prišli čestitati za dobro opravljeno delo v Ljubljani," z zadovoljstvom pravi piranska kandidatka.

Vse, ki še niso izkoristili priložnosti za srečanje z njo, vabi, da jo v teh dneh obiščejo v njenem mobilnem volilnem štabu pred Parkom Sonce ali na stojnici Socialnih demokratov v Piranu.

"V poplavi različnih informacij, ki krožijo po medijih in družbenih omrežjih, je včasih težko izluščiti resnico. Zato je najbolje, da me kar osebno vprašate vse, kar vas zanima in kar vam bo pomagalo sprejeti odločitev, komu boste namenili svoj glas," zaključuje Hotova.

Deli novico: