MEDVRSTNIŠKO NASILJE, KAKO GA PREPOZNATI IN UKREPATI: Več na spletni delavnici PU Koper

Koper

Na Policijski upravi Koper (PU) nadaljujejo s preventivnimi spletnimi delavnicami tudi v juniju. Ponovno vas v svoj krog vabijo v sredo.

Na tokratni spletni delavnici, ki se bo odvijala 23. junija ob 17. uri, bodo obravnavali tematiko medvrstniškega nasilja. Delavnica bo potekala preko spletnega videokonferenčnega sistema ZOOM.

Čeprav je bilo letošnje šolsko leto zaradi epidemije covida-19 za šolarje drugačno, saj so se večinoma šolali od doma, to ne pomeni, da je minilo brez medvrstniškega nasilja.

Na predavanju bosta o nasilju med vrstniki spregovorila policistka Policijske postaje Koper Aleksandra Norbedo in kriminalist Sektorja kriminalistične policije Cvetko Kokalj. Predstavila bosta nekatere izmed pojavnih oblik nasilja, spregovorila pa bosta tudi o znakih, ki pričajo o tem, da je otrok žrtev nasilja. Ob tem bosta podala še nasvete, kako v takšni situaciji ukrepati.

Oba predavatelja bosta odgovarjala tudi na morebitna vprašanja gledalcev.

K sodelovanju vabijo tako otroke in mladostnike kot tudi starše, učitelje in vse ostale, ki delajo z mladimi in ki jih tematika zanima.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija