MEDICINSKA SESTRA ZALOTILA PACIENTA MED SEKSOM: Podivjala sta, ker ju je zmotila; padale so hude žaljivke!

Kronika

Markantnega 34-letnega Zagrebčana in še bolj markantno, pet let starejšo Splitčanko, so v kostumu Adama in Eve ujeli v med vročo akcijo v zagrebškem kliničnem centru. Njuno intimo je v eni izmed tamkajšnjih sob prekinila medicinska sestra.

Medicinska sestra, ki ju je opozorila, da kršita bolnišnični kodeks in bi ju lahko izključili z oddelka, je bila deležna hudih žaljivk. Zaradi nenavadnega konflikta je morala posredovati tudi policija, poroča Jutarnji list.

Policisti so zoper 34-letnika vložili obdolžilni predlog, med drugim je zdravnici, ki je tudi posredovala v incidentu, dejal: "Ti boš kriva, ko bom moral 19 mesecev ležati v zaporu. Zapomnila si me boš, k****. Tožil te bom!"

Splitčanka pa je na ves glas zavpila: "Je*** ti mater, ti nas boš vrgla ven."

Policisti so oba odpeljali na policijsko postajo in ju prijavili zaradi kršenja javnega reda in miru, zagrebško sodišče za prekrške pa je vsakemu izmed njiju naložilo po 600 kun denarne kazni in 200 kun sodnih stroškov. Pozive na sodišče sta ignorirala, sojenje pa se je na koncu zaključilo brez njiju, saj sta lastnoročno podpisala obvestilo o storjenem prekršku, poroča Slobodna Dalmacija.

Medicinska sestra, ki je v noči spornega dogodka opravljala nočno izmeno, je v sodni dvorani spomnila na incident. "Bilo je lani. Bila sta popolnoma gola. Rekla sem jima, da je to v prostorih bolnišnice prepovedano, da s tem kršita kodeks in da bosta disciplinsko kaznovana. Začela sta se pritoževati in vpiti. Prišla je zdravnica, ki sta jo žalila. Oba sta bila izrazito agresivna. Celoten oddelek je slišal hrup, zato so se vznemirili tudi ostali pacienti. Z zdravnico sva poklicali varnostnike in potem tudi policijo, s katero sta zapustila bolnišnico," je opisala.

Zdravnica pa je povedala, da jo je sestra poklicala, ker je zalotila paciente med seksom. "Vzela sem njuni anamnezi. Videla sem, da sta prišla na zdravljenje dva dni prej. Zato sem šla do njiju in ju poklicala v ambulanto. On je bil zelo agresiven, oba pa sta me žalila," je dejala.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
kokodek |  21 .01. 2022 ob  11: 29
menda prepovedan seks ščiti proti covidu
alfa |  20 .01. 2022 ob  07: 03
-5
kaj je bilo potrebno toliko kažina okoli tega? enostavno bi jih pustila pri miru ali pa bi se jim pridružila. dogajajo se hujše stvari ,kot je en nedolžen fuk.ec!
Maestral30knots |  20 .01. 2022 ob  05: 38
Woooow 600 kun kaznijQuery112305972711733494007_1642653344508 To je cirka 79€! A je to sploh kazen?? 600€ vsakemu pa se gonita naprej.