MED KUBEDOM IN GRAČIŠČEM SE JE Z AVTOM PREVRNIL NA STREHO: Domačin se je v nesreči poškodoval

Kronika

Na cesti Kubed - Gračišče se je včeraj zaradi vožnje preblizu desnega roba cestišča, na streho prevrnilo osebno vozilo, ki ga je vozil 54-letni domačin. Moškemu, ki se je v prometni nesreči lažje telesno poškodoval, so policisti izdali plačilni nalog.

Fotografija je simbolična.

Policisti Policijske uprave Koper so sicer v zadnjih 24 urah intervenirali v 51 nujnih primerih in na številko 113 skupno prejeli 203 klicev. Obravnavali so šest prometnih nesreč pri katerih sta se dve osebi lažje telesno poškodovali, pri ostalih pa je nastala le materialna škoda. S področja kriminalitete so obravnavali štiri tatvine. Zaradi kršitev javnega reda in miru so intervenirali v šestih primerih.

Nesreča s skirojem

Ob 9.34 je v Postojni prišlo do prometne nesreče, pri kateri se je lažje telesno poškodoval otrok. Policisti so ugotovili, da je 12-letnik s skirojem trčil v dostavno vozilo in padel po tleh. Odrgnine so mu oskrbeli v postojnski bolnišnici.

Na meji našli konopljo

Na mejnem prehodu Starod so policisti pri 21-letnem državljanu Belgije odkrili manjšo količino prepovedane droge konoplja. Droga mu je bila zasežena, zoper njega pa je bil uveden hitri postopek z odločbo.

Kršenje javnega reda in miru

Koprski policisti so ob 16.34 posredovali zaradi kršitve javnega reda in miru v Galantičih. Zaradi izrečenih groženj in drznega vedenja so policisti kršitelju na kraju izdali plačilni nalog.

Požar

Kot smo že poročali, je ob 19.49 v Pivki prišlo do manjšega požara na ostrešju stanovanjske hiše. Policisti so ugotovili, da je lastnik hiše na vrtu kuril odpadno vejevje, plameni pa so zajeli tram ostrešja, ki se je vnel.

Ilegalne migracije

Na območju PU Koper so policisti od včeraj od 6.00 ure, do danes do 6.00 ure, obravnavali 15 oseb, od tega so jih 11 vrnili italijanski varnostni organi. Ena oseba je bila nastanjena v azilni dom, ostali pa bodo po postopku vračani hrvaškim varnostnim organom.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija