MAŠČEVANJE JEZNEGA GOSTINCA: Pričakal inšpektorja in ga napadel

Kronika

Celjski gostinec je v sredo zvečer pred poslovnimi prostori zdravstvenega inšpektorata v Celju pričakal predstavnika inšpektorata, ga napadel in ga lažje poškodoval. Inšpektor je pri omenjenemu gostincu v sredo v sodelovanju s policisti izvajal inšpekcijski nadzor, so danes sporočili celjski policisti.

Fotografija je simbolična. 

Kot so zapisali na Policijski upravi Celje, so policisti takoj po sprejetem obvestilu odšli na kraj napada, kjer so z zbiranjem obvestil in ogledom kraja dejanja ugotovili, da je dejanja osumljen 23-letni moški iz Celja. O dejanju so obvestili dežurnega državnega tožilca in dežurnega preiskovalnega sodnika.

Osumljenemu so policisti v četrtek odvzeli prostost zaradi suma storitve kaznivega dejanja preprečitve uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi. Zasegli so mu tudi bokser ter teleskopsko palico. Zoper 23-letnika bodo na okrožno državno tožilstvo podali kazensko ovadbo, prav tako bodo policisti zoper njega zaradi posesti nelegalnega hladnega orožja uvedli hitri postopek po zakonu o orožju.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija