MARJETICA KOPER SE BLIŽA 1000 UPORABNIKOM E-RAČUNA: Do konca avgusta tudi posebna akcija na sadike iz zaloge

Koper

Marjetica Koper je konec lanskega leta vsem svojim uporabnikom ponudila možnost prejemanja računov v elektronski obliki. Do konca meseca julija se je za brezpapirno obliko plačevanja storitev odločilo že 970 uporabnikov. Elektronski račun Marjetice Koper povsem enakovredno nadomešča račun v papirnati obliki, uporabniki pa ob tem poslujejo učinkoviteje, hitreje, varneje in predvsem okolju veliko bolj prijazno.

Preklop na e-račun je zelo preprost. Obrazec, ki ga najdete na spletni strani https://www.marjeticakoper.si/sl/eracun/, izpolnite in pošljete na sedež podjetja (Ulica 15. maja 4, 6000 Koper). Da pa bi na Marjetici povsem sledili brezpapirnemu poslovanju, bi še raje videli, da fotografijo ali kopijo posredujete neposredno na elektronski naslov ekoracun@marjeticakoper.si.

Marjetica Koper še celoten mesec avgust ponuja tudi posebno ugodnost na vse sadike iz zaloge. Ob gotovinskem plačilu ponujajo kar 20-odstotni popust. Njihovo Vrtnarijo na Škocjanu lahko obiščete od ponedeljka do petka, med 7.30 in 13.30, ter v soboto, med 7.30 in 12.00. Prijazni in strokovno usposobljeni delavci vam bodo svetovali pri pravilni izbiri in zasaditvi dreves, grmičevja in cvetočih lončnic.

Vabljeni!