LOKALNI DERBI MED KOPRČANI IN IZOLANI: Domači so bili za razred ali dva boljši od tekmecev (FOTO)

Koper

Rokometaši Kopra so na včerajšnji tekmi zadnjega kroga lige NLB premagali Butan Plin Izolo s 34:20 (19:9).

Koprčani so vse možnosti za osvojitev četrtega mesta zapravili prejšnji teden, ko so izgubili v Dobovi, Ormožani pa slavili v Slovenj Gradcu. V včerajšnjem lokalnem derbiju, ki ne enim ne drugim ni prinašal veliko, so bili domači rokometaši za razred ali dva boljši od tekmecev iz Izole, ki se - skupaj z Novomeščani - po tej sezoni poslavljajo od lige NLB.

Izbranci domačega trenerja Uroša Rapotca so takoj zagospodarili v Bonifiki in gostom iz bližnje Izole pokazali, da jih na zadnji tekmi v sezoni zanimata le dve točki. Že po trinajstih minutah igre so povedli z 9:3, polčas pa končali s prepričljivim vodstvom desetih golov (19:9). Lepo zalogo v zadetkih so v drugi polovici tekme neprestano plemenitili in zasluženo zmagali.

V koprski ekipi je bil najbolj učinkovit Tine Poklar z enajstimi goli, v izolski pa Jan Gorela z osmimi zadetki.


* Dvorana Bonifika, sodnika: Smolko in Knez.
* Koper: Jelovčan, Logar, Štavar, Slatinek-Jovičić 4, Dolenc, Žagar 2, Pavlović 2, Poklar 11 (6), Konjević, Moljk 1, Smolnik, Muminović, Marič 1, Makuc 5, Kete 4, Breznikar 4.
* Butan plin Izola: Kocjančič, Postogna, Jurič 4, Brumen, Smej, Gorela 8, Poberaj 2, Nikolić 2, Pernovšek 2, Demšar, Orbanič 1, Mijatović 1, Peharc, Bekrić.
* Sedemmetrovke: Koper 7 (6), Butan Plin Izola -.
* Izključitve: Koper 10, Butan Plin Izola 6 minut.
* Rdeči karton: /.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija