LJUDJE JI NE VERJAMEJO, DA JE NJENA POPOLNA ZADNJICA NARAVNA: Dokazala jim bo, da se motijo (FOTO, VIDEO)

Trendi

Jessica Rast ima dovolj ljudi, ki ji očitajo, da si je kirurško povečala zadnjico. Zato se je kanadska manekenka odločila, da bo plačala zajetno vsoto denarja in dokazala, da je njena ritka naravna.

Imeti popolno zadnjico ni vedno blagoslov. Manekenka priznava, da jo ljudje nenehno bombardirajo z izjavami, da je njena zadnja plat umetna.

Zdaj je na misiji dokazati, da je njena ritka naravna. Kanadčanka, ki je krasila tudi naslovnico avstralskega Maxima, je za to pripravljena odšteti 58 tisoč ameriških dolarjev.

Jessica je dejala, da jo jezi, da ljudje ne verjamejo, da je njena zadnjica naravna in da si je močno prizadevala, da je videti tako.

Zato je zajetna vsota denarja, ki ga bo odštela za plastičnega kirurga, ki bo priskrbel potrdilo o 'nedotaknjenosti' njene zadnjice, morda edini način za odpravo negativnih komentarjev.

Pred kratkim so rjavolasko nenehne obtožbe tako razdražile, da je na Instagramu pokazala rentgenski posnetek svoje zadnjice. Rekla je, da ima dovolj in dodala: "Temu želim narediti konec in upam, da bo rentgenska slika končno rešila dilemo."

Na Instagramu ima Kanadčanka, ki trenutno sicer živi na Baliju, 372 tisoč privržencev.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija