LETALO STRMOGLAVILO NA VEČSTANOVANJSKO HIŠO: Tri ljudje izgubili življenje (VIDEO)

Kronika

Na severozahodu Nemčije je danes ultralahko letalo strmoglavilo na večstanovanjsko hišo. Umrli so najmanj trije ljudje. Nesreča se je zgodila popoldan, ko je letalo v nemškem mestu Wesel padlo na petnadstropno večstanovanjsko hišo. Streho stavbe je po nesreči letala zajel požar, poroča nemška tiskovna agencija dpa. Vzrok nesreče ni znan.

Po navedbah policije identiteta mrtvih še ni znana. Prav tako še ni znano, ali je med mrtvimi tudi pilot letala, na krovu katerega je bilo prostora za dve osebi. Gasilci so med preiskavo večstanovanjske hiše našli lažje poškodovanega malčka, za katerega domnevajo, da je stanovalec hiše.

V PLANETU KOPER JE TO POLETJE VROČE KOT ŠE NIKOLI: Kmalu bodo vrata odprli novi najemniki

V Planetu Koper, kjer vedno stremijo k posodabljanju, so pred glavno turistično sezono zaključili s prenovo, ki je v nakupovalno središče prinesla svežino in novosti. V prvi fazi prenove, ki se je pričela lanskega decembra, so na mestu nekdanje diskoteke in bowlinga uredili restavracijo, v drugi fazi, ki se je zaključila nedolgo nazaj, pa so prenovili zunanjost in notranjost nakupovalnega centra.

V bližini hiše so reševalci tudi našli padalo, za katerega policija domneva, da je rešilno padalo z letala. To naj bi domnevno zletelo z letališča Marl v bližini Wesla.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija