LADO BIZOVIČAR PRED SOBOTNO PREDSTAVO: "Na odru praznujem skupaj s publiko. Tudi v Portorožu bom!" (FOTO)

Piran

Naj praznujete rojstni dan, obletnico, veseli december, silvestrovo, valentinovo, obletnico podjetja ali zgolj dejstvo, da ste končno uspeli partnerja zvleči v gledališče – vsaka priložnost je prava za ogled Predstave za vsako priložnost! Govorimo o glasbeni komediji z Ladom Bizovičarjem in Gašperjem Koncem, ki je svojo krstno uprozoritev doživela 19. januarja. To soboto ob 20.00 si jo boste lahko ogledali v Avditoriju Portorož

"Ah, Obala iz vseh nas privabi nekaj temperamenta, posebej Avditorij Portorož je bil deležen nekaj zelo posebnih uprizoritev mojih predstav, ker je publika običajno še bolj nora kot jaz – in to so potem najboljše predstave," nam je pred svojim sobotnim nastopom zaupal Lado Bizovičar, ki je tudi avtor idejne zasnove Predstave za vsako priložnost. 

Nekdo v občinstvu ima rojstni dan. Ker se Lado  ne more upreti priložnosti, da bi proslavil tako pomemben dogodek in ker zelo rad govori, nam bo v svoji novi predstavi povedal vse kar ve, pa tudi vse česar ne ve, o veselju, sreči, ljubljanskih ženinih, modernih otroških imenih, fankliščinah, seksu po tridesetem in nasilnih cvetličarjih.

"Predstava za vsako priložnost se čisto vsak večer sprevrže v rojstnodnevno zabavo ali podoben žur. Režimo se, pojemo, nekateri celo pijejo – po slovensko pač!" nam je o predstavi povedal Lado, ki priznava, da je v življenju premalo praznoval. "Premalo, vse premalo sem praznoval! In zdaj kompenziram za zamujene priložnosti in praznujem vsak dan, vse po vrsti, rojstne dneve, ohceti, abrahame, četrtke ... karkoli! In praznujem na odru skupaj s publiko. Tudi v Portorožu bom!" obljublja.

Lado bo ob živi glasbeni spremljavi poskušal odgovoriti na težka vprašanja, kot so: "Kaj je najslabše darilo na svetu?", "Kaj imajo čaplje z vzgojo otrok?" ter "Koliko kitic ima pesem Kolk'r kapljic?". In, kot se za rojstni dan spodobi, bo tudi kakšno zapel. Za trenutek odložite delo in skrbi, čas je za Predstavo za vsako priložnost!

Vstopnice za novo predstavo druščine, ki je ustvarila uspešnico Slovenska muska od A do Ž, Jureta Karasa, Gašperja Konca in Lada Bizovičarja, lahko kupite na spletni strani Avditorija Portorož, na spletni strani Eventima, na Petrolu ali Pošti Slovenije.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija