KONEC DOBER, VSE DOBRO: Ganljivo snidenje očeta in sina na mejnem prehodu Obrežje

Kronika

V soboto dopoldne okoli 11. ure se je na mejnem prehodu Obrežje odvila dramatična situacija, saj je oče izgubil sina v gneči ob mejnem prehodu. Dogodek se je začel, ko je deček odšel na stranišče, nato pa se ni vrnil nazaj k družini. Zaskrbljeni oče, ki je pomislil, da bi lahko bil otrok ugrabljen, je zaprosil za pomoč policista, ki je sprožil iskalno akcijo.

Promet je bil gosto povečan, ob počivališču na bližnjem bencinskem servisu pa je bilo veliko ljudi in vozil. V takšnih razmerah je oče, izrazito zaskrbljen, pristopil k policistu iz Novega mesta in povedal, da ne more najti svojega sina. Oče je izrazil tudi skrb, da bi ga lahko kdo odpeljal.

Policisti so nemudoma obvestili vse enote v bližini in pričeli z intenzivnim iskanjem. Pregledali so prostore in okolico, dokler niso na drugem koncu počivališča opazili prestrašenega otroka. Z nežnim pogovorom so potrdili, da gre za izgubljenega dečka.

Otroka so odpeljali na policijsko postajo, kjer ga je že nestrpno pričakoval oče. Policisti so situacijo opisali kot ganljivo snidenje, ko sta se oče in sin ob ponovnem združenju močno oklepala drug drugega. Obenem so izpostavili, da jim takšne izkušnje prinašajo zadovoljstvo, da lahko s svojim delom pomagajo ljudem v stiski. Zavedajo se, da se dnevno srečujejo s številnimi težavami, vendar so toliko bolj veseli, ko se dan konča s srečnim dogodkom.

[KONEC DOBER, VSE DOBRO] S pestrostjo in nepredvidljivostjo pri svojem delu se policisti srečujemo prav vsak dan. Veliko...

Objavil/a Policijska uprava Novo mesto / Police Directorate Novo mesto dne Ponedeljek, 08. januar 2024

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija