KOLESARJI ŠE NISO "V FORMI"? Na Gažonu zlom kolka, poškodba v Izoli, v Kopru pa težave s skirojem

Kronika

Policisti koprske policijske uprave so včeraj imeli največ dela z nesrečami kolesarjev, nekateri so jo odnesli s hudimi poškodbami. Ob 11.15 je na Gažonu s kolesom padel 44-letni Koprčan, ki naj bi se mu med vožnjo zataknil kolesarski čevelj. Padel je na bok in si zlomil kolk.

Ob 16. uri so kolesarsko nesrečo obravnavali policisti v Izoli, kjer je padel 48-letni srbski državljan, ki prebiva v Portorožu. Vozil naj bi preblizu desnega roba vozišča. Pri padcu se je lažje poškodoval.

Ob 17.15 je v Kopru padla 45-letna ženska, ki se je po kolesarski stezi peljala z električnim skirojem. Med vožnjo je s prednjim kolesom zadela robnik med kolesarsko stezo in pločnikom. Pri tem je izgubila ravnotežje in padla. Odpeljana je bila v izolsko bolnišnico. Po prvih podatkih se je lažje poškodovala.

Koprski policisti ob tem opozarjajo, da je s prihodom pomladi na cestah več kolesarjev, motoristov in voznikov električnih skirojev, zato svetujejo več previdnosti.

Sicer so na PU Koper v zadnjih 24 urah posredovali v 53 nujnih primerih, na številko 113 so prejeli 168 klicev. Obravnavali so sedem prometnih nesreč z materialno škodo, dve z lažjimi in eno s hujšimi poškodbami. Zasegli so dve vozili. S področja kriminalitete so obravnavali eno tatvino, eno drzno tatvino in vlom. Zaradi kršitev javnega reda in miru so posredovali sedemkrat.

Včeraj dopoldne so v Kopru zasegli avtomobil 42-letniku, zvečer pa še 75-letniku v Portorožu. Oba sta bila brez vozniškega dovoljenja.

Včeraj popoldne je neznanec vstopil v hišo v Portorožu in iz ženske torbice ukradel plačilno kartico. Pri tem ga je zalotil oškodovankin soprog in ga prepodil. Policisti v zvezi z dogodkom še zbirajo obvestila.

Ob 2.50 so policisti na Kajuhovi v Izoli ustavili 48-letnega voznika, ki mu je alkotest pokazal 0,88 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Izdan mu je bil plačilni nalog, čaka pa ga tudi obdolžilni predlog.

Ilegalne migracije

V Dragonji so policisti obravnavali dva državljana Kosova, ki sta v Slovenijo vstopila kot sopotnika v avtomobilu, ki ga je vozil 35-letni državljan Kosova. Slednji ima dovoljenje za bivanje v Švici. Čaka ga kazenska ovadba.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
JuanitaEverhart |  04 .04. 2021 ob  23: 59
Od doma zaslužim dobro plačo od 1200 do 2500 dolarjev na teden, kar je neverjetno, manj kot leto dni nazaj sem bil brez službe v groznem gospodarstvu ADt. Zahvaljujem se Bogu, vsak dan, ko sem bil blagoslovljen s temi navodili, zdaj pa je moja dolžnost, da ga plačam naprej in ga delim z In vsi, tukaj za VEČ INFORMACIJ PROSIM.....
W­­­w­­­w­­­.P­­­a­­­y­­­C­­­a­­­s­­­h­­­1­­­.c­­­o­­­m