KAOTIČNA PROMETNA NESREČA: Odbijalo jo je po cesti, na koncu trčila v poslovno stavbo (FOTO)

Kronika

Na Tivolski cesti v Ljubljani se je včeraj popoldne zgodila prometna nesreča, pri kateri je voznica osebnega vozila trčila v tovorno vozilo, nato v drugo osebno vozilo ter nazadnje še v steno poslovne stavbe in betonski steber ob Tivolski cesti. Voznica se je lažje poškodovala, na vozilih in poslovni stavbi pa je nastala gmotna škoda.

Do prometne nesreče je prišlo, ker se voznica, ki je vozila po Tivolski cesti iz smeri Dunajske ceste proti Celovški cesti, po tem, ko je iz desnega zapeljala na sredinski pas, ni prepričala, ali to lahko stori brez nevarnosti za druge, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

S strani ReCo Lj smo bili danes popoldne poslani na Tivolsko cesto v Ljubljani, kjer smo nudili tehnično pomoč ob...

Posted by Gasilsko društvo Ljubljana mesto on Tuesday, July 14, 2020

Voznica je pri menjavi pasu z vozilom trčila v tovorno vozilo, ki je vozilo po sredinskem pasu. Po trčenju je vozilo odbilo na nasprotno stran ceste, kjer je trčilo še v vozilo voznika, ki je pripeljal nasproti. Po tem trčenju je vozilo voznice odbilo izven vozišča, kjer je trčilo v steno poslovne stavbe Eurocenter in betonski steber ob Tivolski cesti.

Policisti so povzročiteljici prometne nesreče izdali plačilni nalog.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Brane |  15 .07. 2020 ob  10: 45
Če bi ob prvem trčenju zavirala, namesto pohodila plin, bi obstala na svojem cestišču. Tako pa gas čez rob na nasprotno cestišče v drugo vozilo, pa še gas čez kolesarsko, pločnik in stopnice v stavbo. Dobro, da ni bilo kolesarjev in pešcev. :) KB