KAOS NA POŠTI V TRSTU: Za dramo zaradi maske poskrbel županski kandidat (FOTO, VIDEO)

Trst

Za kaos na poštnem uradu je najprej poskrbela ena izmed obiskovalk, nato pa se je v dogajanje vmešal županski kandidat Ugo Rossi.

Danes okoli 13.00 je sredi Trsta zavrelo. V poštni urad pri Sv. Ivanu je najprej vstopila ženska, ki na sebi ni imela zaščitne maske, prav tako pa tega ni nameravala storiti. Direktor je zato poklical karabinjerje.

Situacija se je ob tem še stopnjevala, saj se je vmešal županski kandidat gibanja 3V Ugo Rossi, ki sicer močno nasprotuje nošenju mask, covidnemu potrdilu in obveznemu cepljenju proti covidu-19. Pred poštnim uradom je vzklikal v megafon in se upiral identifikaciji.

Po Facebooku je kmalu zaokrožil videoposnetek omenjenega dogodka, iz katerega je slišati besede Rossija, namenjene enemu izmed karabinjerjev: "Ko bom župan, me boš moral ubogati."

Kot poroča Primorski dnevnik, je prišlo do krajšega prerivanja, dva karabinjerja naj bi se pri tem lažje poškodovala, vsaj enega pa so odpeljali na pregled v bolnišnico.

Rossi se je tudi nadalje upiral, zato so ga s težavo spravili v avtomobil, nato pa so ga odpeljali v vojašnico v Ul. Hermet, kjer ga je pričakala skupinica njegovih isto mislečih privržencev, še poroča Primorski dnevnik. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija