KAM SE DANES ODPRAVITI NA SPREHOD? To priljubljeno obalno sprehajališče je zaprto

Koper

Zaradi poslabšanih epidemioloških razmer so v obalno-kraški regiji danes začeli veljati strožji ukrepi. Med drugim je ponovno prepovedano zbiranje ljudi. Zaradi tega so se v Škocjanskem zatoku, ki je še posebej ob koncih tedna zelo oblegano sprehajališče, odločili, da ta vikend njihova vrata ostanejo zaklenjena.

"Zaradi povečanega števila obiskovalcev ob koncu tedna (sobota, nedelja) in nezmožnosti nadzora nad prepovedanim zbiranjem ljudi, bo Škocjanski zatok v soboto, 27 februarja, in nedeljo, 28. februarja, zaprt!" so v naravnem rezervatu zapisali na družbenem omrežju Facebook.

V naslednjem tednu, od ponedeljka do petka, bo rezervat odprt po skrajšanem urniku, ki pa ga bodo objavili v ponedeljek, 1. marca. "Spremenjen urnik bo v veljavi do poteka Odloka o začasni delni omejitvi gibanja ljudi in prepovedi zbiranja ljudi," so še dodali.

POMEMBNO OBVESTILO! Zaradi poslabšanja epidemiološke slike v Obalno-kraški regiji je Vlada včeraj, 25.2.2021, izdala...

Objavil/a Naravni rezervat Škocjanski zatok dne Petek, 26. februar 2021

Zaostritvi ukrepov v obalno-kraški regiji so se prilagodili tudi v Krajinskem parku Strunjan. Kot so zapisali, je zaradi poslabšanja epidemioloških razmer do nadaljnjega ponovno zaprt center za obiskovalce.

Odločitev vlade, da se obalno-kraška regija ponovno obarva v rdeče in da se v njej zaostrijo ukrepi za preprečevanje širjenja koronavirusa, zaenkrat velja do 5. marca.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija