KAKO MED VOŽNJO DRŽITE VOLAN? To razkriva, ali ste logik, panik ...

Trendi

Način držanja volana v avtomobilu lahko veliko pove o vaši osebnosti. Ravno zato, ker je to dejanje nezavedno, lahko razkrije, kar je globoko skrito v vas. Vozniki in voznice med vožnjo držijo volan na več načinov in to razkriva, kako funkcionirajo v življenju.

Logik: ena roka je na volanu navzgor, druga navzdol

Ste zelo razumen tip človeka. Vaši bližnji vas izjemno cenijo zaradi vaše sposobnosti sprejemanja pravih odločitev in zaradi tega, ker se lahko zanesejo na vas. Nagnjeni ste k spremembam razpoloženja, vendar se po svojih najboljših močeh trudite, da bi to obvladali.

Avanturist: ena roka je na sredini volana

Nagnjeni ste k avanturam. Vsaka aktivnost, ki vam bo dvignila adrenalin, vas bo pritegnila. Prijatelji in družina pogosto niso navdušeni nad vašim načinom življenja, vendar spoštujejo tako vas kot vaše odločitve.

Perfekcionist: roki sta v zgornji polovici volana, narazen

Držite za volan, kot so vas učili v avtošoli, ker se vam zdi, da morate upoštevati pravila in vse narediti pravilno. Pravzaprav je to vaš življenjski moto, ki vam omogoča uspeh v življenju. Veliko ljudi vam želi biti podobnih. Ste njihov vzornik oziroma vzornica.

Paničar: roki sta na zgornji polovici volana, zelo blizu druga drugi

Pogosto se borite z anksioznostjo in dvakrat ali večkrat preverite svoja dejanja, da se prepričate, če je vse v redu. Ljudje, ki so vam blizu, vas nenehno poskušajo pomiriti in vam pogosto govorijo, da se sprostite. To počnejo, ker vedo, da ste čudovita oseba, ki se skriva za svojim oklepom.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija