KAJ JE BIL VZROK ZA INCIDENT NA BELVEDERJU? Otroku naj bi se noga zagozdila med igro (FOTO)

Kronika

Včeraj se je na lesenem pomolu na Belvederju otroku zagozdila noga, o čemer smo že poročali. Na pomoč so mu morali priskočiti gasilci. Na izolski občini, kjer dogodek obžalujejo, so se takoj odzvali in na teren poslali ekipo, ki je preverila zadevo. Po neuradnih informacijah je do nezgode prišlo med igro.

Do nezgode je prišlo nekaj po 12. uri. Kot so zapisali na spletni strani Uprave za zaščito in reševanje, so morali gasilci otroku reševati nogo, ki se mu je zagozdila med deske na lesenem pomolu. Po dogodku so se takoj odzvali na izolski občini, ki jih je zaskrbelo za zdravstveno stanje otroka. Na teren so nemudoma poslali ekipo, ki je preverila zadevo.

Po pojasnilih občine je bil pomol obnovljen leta 2014 in ga redno vzdržujejo, kopanje na tem predelu pa je na lastno odgovornost. Na občini, kjer še zbirajo vse informacije, obžalujejo, da je do neljubega dogodka prišlo, saj si želijo, da bi imeli vsi obiskovalci in domačini prijetno izkušnjo.

Po naših neuradnih informacijah naj bi do nesreče prišlo med igro. Deček naj bi poskušal nogo spraviti med deske, a se je zagozdila, zato so morali posredovati gasilci. Kot smo še neuradno izvedeli, gasilcem deske naj ne bi bilo treba odžagati, temveč naj bi samo razširili prostor, da so otroku lahko rešili zagozdeno nogo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Piero Panin |  28 .06. 2020 ob  15: 35
Spomnem se zgodbe nekje iz Lucije,kako se je otroku zataknila glava med kipi in so mogli prit gasilci in cela ekipa..