JUTRANJA NESREČA OHROMILA GORENJSKO AVTOCESTO: Tovorno vozilo prebilo ograjo (FOTO)

Kronika

Jutranja prometna nesreča je ohromila promet na gorenjski avtocesti. V nesreči sta bili udeleženi dve tovorni in eno osebno vozilo. Avtocesta je bila zaradi odstranjevanja posledic več ur zaprta v obe smeri, zato je nastal daljši zastoj. Po ugotovitvah policistov je bil za nesrečo, v kateri ni bil nihče poškodovan, odgovoren voznik avtomobila.

Kot so sporočili s Policijske uprave Kranj, se je prometna nesreča na območju nekdanje cestninske postaje Torovo zgodila okoli 3.30 v smeri proti Karavankam. Promet je bil oviran do 7.15, vmes pa je bila cesta tudi več ur zaprta, zaradi česar je v obe smeri nastal daljši zastoj. Najprej so sprostili promet v smeri proti Ljubljani, proti Karavankam pa je promet nekaj časa potekal le po prehitevalnem pasu.

V nesreči so trčila tri vozila. Za nesrečo je po ugotovitvah policistov odgovoren voznik osebnega vozila, ki je med prehitevanjem povzročil trčenje z dvema tovornima voziloma. Eno od tovornih vozil je prebilo varovalno ograjo in s kabino obstalo na prehitevalnem pasu nasprotnega smernega vozišča.

Vsi udeleženci so tujci. Po do sedaj preverjenih podatkih nihče od njih ni bil poškodovan. Nastala je materialna škoda, povzročitelja nesreče pa so policisti kaznovali z globo.

Pri odstranjevanju posledic nesreče so posredovali tudi gasilci. Poklicni gasilci Gasilske brigade Ljubljana in Gasilsko reševalne službe Kranj so zavarovali kraj nesreče in iz poškodovanega rezervoarja za gorivo tovornega vozila prečrpali okoli 400 litrov goriva ter vozišče očistili razlitih motornih tekočin, poroča Uprava RS za zaščito in reševanje.

UPORABA EASYPARK APLIKACIJE SE OBRESTUJE: Plačaš le toliko, kolikor parkiraš (VIDEO)

EasyPark aplikacija, ki omogoča enostavno plačevanje parkirnine, je sedaj na voljo v vseh štirih obalnih občinah. Parkirnino lahko plačate z mobilno aplikacijo ali SMS-om Uporaba EasyParkove storitve je ali SMS-om. varna in enostavna ter lahko poteka na dva načina, z mobilno aplikacijo Velika prednost uporabe aplikacije je t. i. minutno parkiranje.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija