JEDO TUDI LETO DNI STARO, GNILO SUROVO MESO: Mladi pravijo, da je to najboljši opiat (VIDEO)

Svet

Mladi po vsej Ameriki so odkrili nov, bizaren "opiat", ki jim pomaga, da se sprostijo. Po poročanju časopisa The Sun je to zastrašujoč trend hranjenja s surovim mesom, ki ga v kozarcu pustijo tedne ali celo mesece in ga zaužijejo šele, ko postane sive barve, na njem pa se pojavi plesen. Mnogi trdijo, da so po uživanju gnilega mesa srečni in sproščeni ter da ima ta "opiat" boljši učinek kot vsi drugi, ki so jih poskusili.

Zdravniki opozarjajo na nevarnosti tovrstnega početja. Uživanje surovega in pokvarjenega mesa lahko povzroči nevarne črevesne viruse, bruhanje, drisko in dehidracijo. Poleg tega se lahko okužite z različnimi bakterijami, ki se sicer uničijo s toplotno obdelavo mesa.

A kljub številnim nevarnostim za zdravje in zdravniškim priporočilom nekateri mladi tega trenda ne opustijo, saj imajo radi občutek "zadetosti", ki jim ga nudi. Na družbenih omrežjih lahko najdete različne objave, v katerih mladi pišejo, "da se sploh niso počutili slabo" in da je "surovo meso najboljše zdravilo za depresijo".

"Prijatelj me je prepričal, naj poskusim jesti pokvarjeno surovo meso in počutil sem se res dobro. Bil sem presenečen, čeprav verjetno vsi mislijo, da sem nor," je na Twitterju zapisal uporabnik in priložil sliko mesa, ki ga je pojedel.

"Piščanca hranim v kozarcih, ga nekaj tednov pustim v hladilniku in nato pojem. Takoj bom zadet," je zapisal še en uporabnik Twitterja.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Munk |  07 .05. 2021 ob  15: 12
ooo, za kozlat... svet gre res u maloro...
ManofSteel |  07 .05. 2021 ob  12: 50
Takim se že po obrazu vidi, da je zadet...a ne od mesa...prej od česa drugega...genetska spačenost v glavi