JE VOZNIK NA MOSTU ČEZ BADAŠEVICO OGROŽAL TUDI VAS? Javite se koprskim policistom (FOTO)

Kronika

Prava filmska akcija se je včeraj zvečer odvila v Kopru, na mostu čez Badaševico. Kot so sporočili s koprske policijske uprave, se je vse skupaj začelo že na avtocesti na Uncu.

Včeraj ob 17.40 je policijska patrulja na avtocesti na Uncu opazila voznika avtomobila renault Clio, srebrne barve, ljubljanskih registrskih oznak, ki se je z veliko hitrostjo peljal v smeri proti Kopru. Policisti so ga med divjo vožnjo poskušali ustaviti z zvočnimi in svetlobnimi signali, vendar se ni zmenil zanje.

Pripeljal se je vse do Kopra, kjer je zapeljal na most čez Badaševico, sicer namenjen pešcem in kolesarjem, kjer pa se je navsezadnje moral ustaviti pred železnimi količki. Tukaj so mu policisti odvzeli prostost ob 18.07, so še sporočili s PU Koper.

Ker je z nevarno vožnjo ogrožal tako voznike kot pešce, policisti prosijo, da vsi, ki so bili ogroženi, pokličejo 113 ali na PP Koper 05 611 67 00.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Marko |  17 .05. 2021 ob  09: 58
annamo bene... proprio bene... Od Unca so lovili tipa v Cliotu, le-ta pa se je zagozdil na pešpoti v Kopru. Ma kaj so čakali da mu zmanjka bencina, al kaj? Kaj pa če bi povozil kakšnega otroka ali pa povzročil hudo prometno nesrečo?
Zarja |  16 .05. 2021 ob  07: 43
-6
Ok , sam koji kur*c imajo policaji za se frajerisat . Mnogo preveč gledajo ameriške filme . Tudi oni so tisti ki ogrožajo v takem primeru promet. Kot , da take bedake ne morejo ustavit na izvozu ali blokirat cesto. Vozniku clia pa orng kazen.
td |  15 .05. 2021 ob  17: 09
@SudoMaGodo zna bit, da je ta kreten ravno bral novico in tvoj post ali pa kakšen njegov pajdaš, da si imel minus, ki sem ga sedaj pretvoril v 0.
SudoMaGodo |  15 .05. 2021 ob  16: 45
10
Clio gleda proti Mandraču, torej je tip prepeljal cel most od Bonifike proti Semedeli. Sreča, da ni podrl kakega pešca ali kolesarja. Šofer je ali full retard, ali pa je kaj "posebnega" prevažal, najverjetneje oboje.
Ištrijan |  15 .05. 2021 ob  13: 47
Rabimo spremembe na podrocju vzgoje in izobrazevanja in socialnih vescin. Stroge kazni same po sebi niso se nikjer pripomogle k zmanjsanju kriminala, ce bi, bi na primer v aneriki bili zapori prazni, dejansko pa so med bajbolj prenapolnjenimi ba svetu.
Ljudje so vse bolj objestni, predvsem za to, ker se vse bolj krhka druzbena kohezija!
td |  15 .05. 2021 ob  11: 02
18
Ne bo mu hudega glede na kretenske kazni, ki so predvidene za takšen low life. Še celo ne v primeru, da bi uspel koga dejansko ubit. Rabimo bistveno spremembo na področju zakonodaje.