ITALIJANSKI MILIJARDER PONOVNO ZALJUBLJEN DO UŠES: Njegova izbranka od njega mlajša kar 46 let

Svet

Italijanski poslovnež in milijarder, 70-letni Flavio Briatore, je ponovno zaljubljen. Njegova tokratna izbranka je od njega mlajša kar 46 let. Gre za seksi manekenko Mario Ludovica Campagna, ki je bila leta 2014 finalistka izbora za Miss Italije.

Maria, ki bi lahko bila Flaviova vnukinja, šteje le 24 let in je nadvse ambiciozna dama. Med drugim je diplomirala na milanskem modnem institutu Marangoni in se lahko pohvali z lastno znamko kopalk Amoure’Swimwear.

View this post on Instagram

Tipic way in Forte dei Marmi ????

A post shared by ???????????????????? ???????????????????????????????? ???????????????????????????? (@marialudovicacampana) on

Italijanski mediji pišejo, da se je par spoznal preko skupnega prijatelja. Do nedavnega so Briatoreja sicer povezovali z 20-letno študentko prava iz Milana Benedetto Bosi, a kot kaže, romanca ni trajala dolgo.

View this post on Instagram

Live my life like it’s always summertime☀️✨

A post shared by ???????????????????? ???????????????????????????????? ???????????????????????????? (@marialudovicacampana) on

Milijarder je bil pred tem devet let poročen z Elisabetto Gregoraci (40), s katero se je razšel leta 2017. Skupaj imata 10-letnega sina Falka.

V preteklosti so mu posteljo grele Naomi Campbell, Nadine Smith, Emma Heming Willis ter Heidi Klum, s katero ima 16-letno hčerko Helen. Zanimivo je, da je Briatore spoznal Helen šele pred tremi leti. Njena slavna mati jo je vzgajala skupaj s tedanjim partnerjem Sealom.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija