INCIDENT NA POŠTI: Najprej grozil uslužbenki, nato udaril poslanca

Slovenija

Včeraj popoldne se je v eni od mariborskih pošt zgodil incident. Po poročanju portala e-Maribor je moški najprej žalil in grozil uslužbenki pošte, nato pa se spravil tudi na poslanca SDS Dejana Kaloha. Ta je na Twitterju sporočil, da ga je moški udaril po hrbtu.

Po poročanju portala e-Maribor naj bi se moški na poštnem okencu močno razburil, ker se mu je storitev pošte zdela predraga. "To ga je tako razburilo, da je začel kričati na uslužbenko, jo zmerjati, grozil ji je s smrtjo, jo žalil," je poročal omenjen portal.

Moški naj bi zagrozil tudi, da bo v notranjost pošte vrgel bombo. K umiritvi ga je po navedbah e-Maribora pozval tudi Kaloh, ki je stal v vrsti za razburjenim občanom. "Mene se je lotil pred pošto in me udaril po hrbtu," je na Twitterju objavil Kaloh.

Po njegovih navedbah je policija storilca že izsledila.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Obala1 |  16 .09. 2021 ob  14: 12
@vseved ti ne samo, da si glup vendar si tudi obseden In brez smisla za humor ali ironijo …In kako bi rekli naši sosedje Hrvati odjebi u skokovima
vseved |  16 .09. 2021 ob  13: 24
-6
bala1, ti si junak samo iz fotelja .varno skrit za štirimi stenami.
Obala1 |  16 .09. 2021 ob  11: 36
Res je kurajzen ta SDSovec ki jih je dobil ko je bezal :-)
Ištrijan |  16 .09. 2021 ob  10: 32
Do kakšnega nivoja in razmer ste vi ku..r..be politikantske pripeljale ljudi, leta 2021,....in potem imate še fris, da se delate žrtve! Preko tviterja širite vas strup in smrad med ljudstvo. Ljudstvo pa slišite in razumete pa šele takrat, ko vas zgrabi za kravate!!