HUDA NESREČA MOTORISTA NA PRIMORSKEM: 20-letnik trčil v kamniti zid (FOTO)

Kronika

V nedeljo nekaj pred 19. uro se je na območju vasi Reka, na glavni cesti Tolmin–Cerkno, zgodila prometna nesreča, v kateri se je huje telesno poškodoval mlajši motorist, so danes sporočili s Policijske uprave (PU) Nova Gorica.

Kot so ugotovili policisti, se je 20-letni voznik motornega kolesa vozil po glavni cesti iz smeri Stopnika proti Idriji, med vožnjo pa je zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad motornim kolesom. Vozilo je v ovinku zaneslo v levo čez nasprotno smerno vozišče, kjer je motorist začel zavirati, pri tem pa padel po vozišču in se zaletel v kamniti zid.

V prometni nesreči je bil mlajši motorist predvidoma huje telesno poškodovan, vozilo pa je bilo v nevoznem stanju. Poškodovanca so na kraju oskrbeli idrijski reševalci, kasneje pa je bil z vojaškim helikopterjem odpeljan v ljubljanski klinični center.

V nadaljevanju postopka je bilo ugotovljeno še, da 20-letnik ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja kategorije, v katero sodi motorno kolo, ki ga je vozil. Izdan mu bo plačilni nalog, so še zapisali na novogoriški PU. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
vid |  05 .09. 2022 ob  21: 48
-1
Ce nimas kril ne sedi nad prepadi. Hitro okrevanje!