HUDA NESREČA 35-LETNEGA SLOVENCA PRI PALMANOVI: Po trčenju s tovornjakom ostal ukleščen v vozilu (FOTO)

Kronika

V četrtek dopoldne se je na avtocesti A4 v smeri proti Benetkam, sto metrov pred cestninsko postajo Palmanova, zgodila hujša prometna nesreča, v kateri je bil udeležen 35-letni Slovenec. Ljubljančan, ki je sicer živel in delal v Slovenski Istri, je po naših zanesljivih informacijah zaradi hudih telesnih poškodb klinično mrtev. 

Prometna nesreča se je zgodila v četrtek malo pred 10. uro, ko je 35-letnik vozil po avtocesti A4 proti Benetkam. Iz neznanega razloga je z avtomobilom Peugeot 5800 trčil v tovorno vozilo, ki ga je vozil romunski državljan, nato pa je avto odbilo v bočno oviro, poročajo italijanski mediji. Slovenski državljan je bil v vozilu sam.

Na kraju so posredovali gasilci, ekipa in žerjav goriškega štaba ter ekipa odreda Cervignano. Medtem ko je ena ekipa skrbela za varnost prometnih vozil in območja nesreče, je druga iz avtomobila izvlekla ukleščenega voznika. Po pisanju italijanskih medijev so imeli gasilci z reševanjem 35-letnika veliko dela. 

Nezavestnega voznika so s helikopterjem prepeljali v bolnišnico, kjer pa je po naših informacijah čez nekaj dni nastopila klinična smrt.

Vzroke nesreče preučujejo pristojni organi.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija