GROZODEJSTVO, KI JE ŠOKIRALO VSE: Dekleti razsekali 21-letnika in uprizorili njegov samomor

Kronika

Dve ženski sta se poskušali znebiti njegovih delov telesa, tako da bi bilo videti, kot da je storil samomor. Njun načrt jima je spodletel.

Dve ženski na Portugalskem sta obtoženi, da sta ubili in razkosali hotelskega delavca, njegove dele telesa pa sta hranili še nekaj dni. 19-letna Maria Malveiro in njena partnerka 23-letna Mariana Fonseca naj bi nesrečnemu Diogu Goncalvesu odrezali prste, da bi preko aplikacije na mobilnem telefonu s prstnimi odtisi dostopali do njegovega bančnega računa in ukradli dediščino v višini približno 66.000 evrov, poročajo lokalni mediji.

V dveh avtomobilih naj bi imeli shranjene njegove razsekane dele telesa, nato pa naj bi glavo, roke in noge vrgli pri slapu Pego do Inferno v bližini mesta Tavira. Trup Goncalvesa naj bi dan prej vrgle s pečine v mestu Sagres.

Pego do Inferno

Grozljiv umor 21-letnika se je zgodil 18. marca, ko sta ga zadavili. Po besedah ​​tožilca so bili deli njegovega telesa v morje vrženi štiri dni kasneje. V obtožnici je tudi zapisano, da sta celo tri dni pošiljali sporočila z njegovega Facebook profila, da bi njegovi prijatelji mislili, da je še živ. Sodili jima bodo za številna kazniva dejanja, vključno za umor, razkosanje telesa, računalniško prevaro in uporabo ukradenega vozila.

Fotografija je simbolična. 

Portugalski mediji še navajajo, da naj bi Maria Malveiro dala Goncalvesu sok s pomirjevalom. Pred tem naj bi mu obljubila 'ples v naročju' in ga privezala na stol. Po tem naj bi ga zadavila, njegovo telo pa z njeno ljubimko razkosala. Vse se je dogajalo v njegovem domu.

Ženski naj bi se delov telesa poskušali rešiti na način, da bi izgledalo, kot da je storil samomor v Sagresu. Vendar pa naj bi med metanjem trupa zdrsnili s pečine, zato trup ni 'pristal' v vodi, preiskovalci pa so zaradi tega prišli na sled umora.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Ivan |  29 .09. 2020 ob  20: 08
Svojstven samomor. Sam sebe naj ni razkosal in se zmetal s pečine? Ne najbolj in najboljše domišljeno.