GROZLJIVKA V ZRAKU: Stevardese so jo z lepilnim trakom zalepile na stol (FOTO, VIDEO)

Svet

Tik pred pristankom je ženska poskušala odpreti vrata letala, ker je čutila, da mora nujno izstopiti. Ko so jo stevardese pomirile, jih je ženska napadla in eno od njih celo ugriznila, kričala in trkala po vratih.

V dvosmernem letu z letalom iz Dallasa v ZDA do Charlotte v Severni Karolini so stevardese posnele izpad ženske, ki je poskušala med letom odpreti vrata letala. Video, objavljen na socialnih omrežjih uporabnikov TikTok prikazuje sivolasko s srebrnim lepilnim trakom na ustih ter z rokami in telesom, prilepljenimi na sedež.

Malo po vzletu se je zaslišalo vpitje. Nihče ni hotel povedati, kaj se dogaja, zato je potnike zajela panika. Ženska je med letom poskušala odpreti vrata letala, ker je čutila, da mora nujno ven. Medtem ko so jo stevardese poskušale umiriti, je ženska eno izmed njih napadla in ugriznila.

"Morate me spustiti s tega letala, jaz moram ven," je kričala ženska in trkala z rokami na vrata letala. Okoli 1.30 zjutraj, uro in pol po vzletu, so stevardese prižgale vse luči na letalu, naglo zaklenile stranišča in si šepetale. Zmedeni potniki so bili osupli. Pilot jih je opozoril, naj ostanejo na svojih sedežih zaradi "trenutne slabe situacije na letalu". Po besedah ​​stevardes je imela ženska duševne težave.

Uslužbenci nujne medicinske pomoči so potnico po letu pričakali z nosili, kot je razvidno iz fotografije, in jo odpeljali v bolnišnico. American Airlines ji je do nadaljnjega prepovedal letenje.

"Posadka ima pravico storiti vse, da vsem potnikom zagotovi varen let," je bil njihov zagovor na prisilo, ki so jo uporabili.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija