GROZLJIVKA NA PLAŽI: Najstniki na TikToku objavili trenutek, ko v kovčku najdejo človeške ostanke (VIDEO)

Kronika

Nekaj najstnikov je na družbenem omrežju TikTok objavilo srhljiv posnetek s plaže v Seattlu, ko nič hudega sluteč naletijo na zaprt kovček. Na posnetku je najprej slišati, da se hecajo, da je v kovčku denar. Ko sklenejo, da ga bodo odprli, pa se vznemirjenje v trenutku prevesi v šok. V prtljagi so namreč naleteli na naravnost grozljivo vsebino.

Incident se je zgodil minulo soboto, poroča portal ladbible.com. Najstnike je na lokacijo vodila aplikacija, imenovana Randonautica, ki uporabnika usmeri na naključne koordinate.

Takoj po odprtju kovčka so v njem zagledali črno vrečo, začelo je tudi močno zaudarjati. Najstniki so poklicali policijo, ki je kasneje objavila, da so bili v kovčku ostanki človeškega trupla.

Preiskovalci so v bližini obale našli še več vreč s človeškimi ostanki. Trenutno je v teku preiskava, je sporočila policija.

@ughhenry

Something traumatic happened that changed my life checkkkk ???????? @natthecvt ##fyp ##viral ##crime ##murder ##randonautica ##randonauting ##scary ##washington

♬ Creepy, scary, horror, synth, tension - Sound Production Gin

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija