GROZLJIVKA NA NEMŠKIH CESTAH: Voznica v pol ure zakrivila pet nesreč, ena oseba je umrla

Kronika

Nemška policija ima opravka s precej nenavadnim primerom, saj preiskuje serijo prometnih nesreč, ki jih je v le pol ure zakrivila 44-letna voznica na eni od podeželskih cest na zahodu države. Zadeva je resna, saj je v nesrečah ena oseba izgubila življenje, več - vključno s samo povzročiteljico - pa je bilo ranjenih.

Po prvih ugotovitvah gre za psihično bolnico, ki se zaradi težav zdravi že vrsto let, je po poročanju nemške tiskovne agencije dpa v nedeljo sporočila policija v nemškem Münstru. Voznice zaenkrat še ne morejo zaslišati, saj zaradi poškodb za to ni sposobna.

V seriji nesreč v nemški zvezni deželi Severno Porenje-Vestfalija je bil sicer v nedeljo zjutraj ubit 47-letni kolesar, še štirje ljudje so bili ranjeni - 63- in 64-letnik huje, nek 72-letnik pa lažje.

Štiri nesreče so se zgodile pri podeželskem kraju Lienen, zadnja pa pri bližnjem kraju Lengerich. V slednji je bil ubit kolesar, voznica pa je trčila v drevo in naposled prenehala voziti.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
 |  28 .09. 2020 ob  14: 24
Kot psihiatrični ubogi bolnik bo ne dvomim imela kmalu spet priliko, da ponovi podvig. Imajo povsod enako nore zakone kot pri nas. Noben zdravnik ne "pacient" ne bo odgovarjal. Ljudje pa umirajo.