GROZLJIV UMOR TRILETNICE: Deklica podlegla poškodbam pretepanja, mama poklicala rešilca par ur po smrti! (FOTO, VIDEO)

Kronika

Triindvajsetletna mama Nicola Priest je triletno hčerko Kaylee-Jayde Priest pogosto pretepala, se drla nanjo in jo zasuvala s kletvicami, kot je na primer "prekleta smrklja". Sosedje so slišali, da je Nicola otroku pogosto govorila izključno negativne stvari, na primer "utihni", "pojdi stran", "pusti me pri miru" ... Skupaj z nekdanjim dvaindvajsetletnim fantom Callumom Redfernom je bila na sodišču v Birminghamu spoznana za krivo umora majhne hčerke. V objavljenem videu, ki je bil posnet le nekaj ur pred smrtjo otroka, lahko vidite, na kakšen način Nicola ravna s svojo hčerko. Kot da ne bi bila njena mama.

Kaylee-Jade je umrla zaradi hudih poškodb prsnega koša in trebuha, obdukcija pa je pokazala, da je imela več starih poškodb, zlomljena rebra, zlomljen spodnji del noge in zlomljeno prsnico.

Posnetek prikazuje, kako Nicola v ustih ves čas drži cigareto in se gleda v ogledalo v dvigalu. Pogled Kaylee-Jade je medtem skoraj ves čas usmerjen v mamo, a Nicola hčerkici sploh ne posveča pozornosti. Kaylee-Jade so naslednje jutro našli mrtvo v svoji sobi.

Nicola je poklicala rešilca, vendar je bilo med sojenjem dokazano, da je poklicala rešilca šele potem, ko je bila Kaylee mrtva že več ur! Sodišče je tudi ugotovilo, da bi bila deklica danes živa, če bi rešilec prišel prej.

Nicola in njen bivši fant sta se med sojenjem obtoževala, kdo je kriv za smrt triletnice. Na sodišču so objavili podrobnosti o zlorabljanju Kaylee in ugotovili, da je mama pokojne hčerke storila veliko več škode. Triletnico je pogosto tepla po glavi in jo grdo zmerjala. Sosedje so deklico pogosto slišali jokati, slišali pa so se tudi zvoki udarcev, krikov in prepirov. Povedali so, da je Nicola medtem, ko je Kaylee jokala, glasno prižgala glasbo v stanovanju, da bi prekrila zvoke otroškega joka, piše Guardian.

Kaylee-Jayde Priest

Na sodišču so prebrali več sporočil, ki sta si jih Nicola in njen fant izmenjala le nekaj tednov pred tem, ko so Kaylee našli mrtvo.

Nicola: "Ubila jo bom. Ves čas hodi iz sobe in v kuhinjo. Ker se je posrala v plenice, sem jo udarila in ji dala klofuto."

Callum: "Dobro. Udari jo še enkrat zame."

Nicola: "Bom, dragi."

Nicola Priest in Callum Redfern

Kaylee in njena mati, za katero je bilo na sodišču ugotovljeno, da ima zelo nizko stopnjo inteligence, sta živeli v stanovanju, ki je bilo opisano kot zelo umazano. V Kayleejevi sobi ni bilo žarnic in v stanovanju ni bilo zaves.

Mama od Nicole je že dolgo nazaj prijavila situacijo socialnim službam, vendar še ni znano, ali so se odzvali in ali so se zavedali razmer, v katerih je živela umorjena deklica.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija