GROZLJIV POSNETEK IZ VRTCA: Štiriletnik z vrvjo davil drugega otroka, vzgojiteljice nikjer (VIDEO)

Kronika

Kamere v enem izmed vrtcev v ruskem Jekaterinburgu so posnele grozljiv prizor. Štiriletnik se je približal mlajšemu otroku iz skupine, mu okoli vrata nadel vrv in začel zategovati. Napadeni fant je v paniki začel kričati in se poskušal znebiti primeža, a neuspešno. V času napada ni bilo nikogar od vzgojiteljev v skupini, agresivni štiriletnik pa ni izpustil vrvi niti, ko so posredovali drugi otroci, ki so skušali zaščititi svojega prijatelja. Kot je razvidno iz posnetka, so skušali dečka prisiliti, da spusti vrv, a tega ni storil.

Ruski mediji poročajo, da so skušali vzgojitelji, ko so izvedeli, kaj se je zgodilo, primer prikriti. Vendar tega niso mogli storiti, ker je bil napadeni deček moder okoli vratu.

"Ko sem zvečer tuširala otroka, sem opazila, da je sin ves moder po vratu. Vprašala sem ga, kaj se je zgodilo in s strahom v očeh je rekel, da se ni zgodilo nič," opisuje Ana, mama poškodovanega dečka. Takoj ga je odpeljala v bolnišnico, da bi ugotovili poškodbe. Svoje najhujše sume je nato potrdila na podlagi posnetkov varnostne kamere. Agresivni deček je namreč že pred tem napadel tudi druge otroke.

Starši agresivnega dečka so se Ani takoj opravičili, vzgojiteljica in direktorica vrtca pa nista bili na voljo za komentar, še poroča telegraf.rs. Tatjana Ležnina z oddelka za izobraževanje je povedala, da so starši poškodovanega otroka opravičilo sprejeli.

"Ko je vzgojitelj prisiljen za nekaj minut zapustili skupino, se lahko zgodijo tudi takšne stvari. Preiskava je bila izvedena in sprejeti bodo nadaljnji ukrepi," je še dejala Ležnina. Vključilo se je tudi tožilstvo, zaposleni v vrtcu pa bi bili lahko odgovorni za zanemarjanje otrok. Ana se je obrnila tudi na policijo, ki naj bi starše agresivnega otroka povabila na pogovor.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
alfa |  21 .10. 2021 ob  07: 29
TAK AGRESIVEN OTROK RABI NUJNO STROKOVNO POMOČ,TO JE DEJSTVO,ŠE HUJŠE SE SPRAŠUJEM ,ZAKAJ JE TEMU TAKO...NEMARA DOŽIVLJA TA OTROK NASILJE DOMA ? STARŠE DAT URGENTNO POD DROBNOGLED !