GRADIVO BO RAZGRNJENO DIGITALNO: Elektronsko bo potekala tudi javna obravnava o zazidalnem načrtu 'Kajuhova – hudournik Morer'

Izola

Občina Izola bo osnutek sprememb in dopolnitev odloka o zazidalnem načrtu 'Kajuhova – hudournik Morer' v Izoli (v nadaljevanju: spremembe in dopolnitve ZN KHM) javno razgrnila v digitalni obliki na spletni strani, v času od 26. januarja 2021 do vključno 26. februarja 2021.

Z namenom preprečitve širjenja bolezni covid-19 bo gradivo razgrnjeno le digitalno, njegova javna obravnava pa bo zagotovljena na elektronski način, in sicer v obliki videopredstavitve v času javne razgrnitve. V tem sklopu bo zainteresirana javnost preko elektronskega obrazca 10. februarja 2021, od 8. do 18. ure, lahko podajala svoja vprašanja, na katera bo pripravljavec oziroma izdelovalec akta odgovoril v najkrajšem možnem času ter odgovore objavil na spletu, še poročajo.

"Posameznikom, ki iz upravičenih razlogov ne bodo mogli dostopati do spleta, bodo dodatna pojasnila nudili tudi na uradu, in sicer po predhodni najavi ter z ustreznimi ukrepi za preprečitev širjenja koronavirusa," so zapisali na izolski občini. 

V času javne razgrnitve dokumenta lahko vse fizične in pravne osebe, organizacije ter skupnosti podajo pisne pripombe in predloge k razgrnjenemu gradivu na obrazcu Spremembe in dopolnitve ZN KHM, dostopnem na povezavi, na naslov: Občina Izola, Sončno nabrežje 8, 6310 Izola ali na elektronski naslov: posta.oizola@izola.si (v zadevo vpišite: Pripombe in predlogi "spremembe in dopolnitve ZN KHM").

Rok za podajo pripomb poteče zadnji dan javne razgrnitve. "Šteje se, da je pri dajanju pripomb in predlogov z navedbo imena in priimka ali drugih osebnih podatkov podano soglasje za objavo teh podatkov v javno objavljenih stališčih. Osebe, ki ne želijo, da se v stališču objavijo njihova imena in priimki ali drugi osebni podatki, morajo to posebej navesti," so še pojasnili. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija