FC KOPER: Guberac nam je razkril, kdo bo vodil koprske nogometaše v naslednji sezoni

Koper

Ker se je v javnosti začelo pojavljati vprašanje, kdo bo vodil koprske nogometaše v naslednji sezoni, smo se po odgovor obrnili na predsednika kluba. Ante Guberac je potrdil, da bo ekipo FC Kopra tudi v naslednji sezoni vodil Oliver Bogatinov. 

"Oliver Bogatinov je v tem času ekipo konsolidiral, sodeloval bo pri sestavljanju ekipe za novo sezono in potem se bodo začeli šteti rezultati njegovega dela," je potrdil predsednik FC Koper Ante Guberac in poudaril, da je bil Bogatinov v Koper pripeljan z mislijo na novo sezono. "Svoje delo je opravil odlično," je prepričan Guberac.

Glede uvrstitve koprskih nogometašev, ki so sezono 2023/24 zaključili na petem mestu, kar je bilo za mnoge navijače veliko razočaranje, Guberac poudarja, da so "fantje dali vse od sebe. Koper je bil v tej sezoni na številnih tekmah odličen." 

Kot glavni vzrok, da niso dosegli svojega cilja, pa navaja nenavadne sodniške odločitve. "Glavni vzrok, da nismo četrti, lahko pripišemo sodnikom zadnjih štiri ali pet tekem. Odločitve sodnikov so bile nenavadne, vedno v škodo Kopra. Ali je to bilo namerno ali posledica slučajnih napak, ne vemo. Na koncu nam je zmanjkalo športne sreče. A tudi peto mesto je velik uspeh."

Ob tem poudarja, da ima Koper v primerjavi z NK Maribor in NK Celje drugačne pogoje. "Težko bomo našli v ligi klube, ki lahko finančno parirajo Mariboru in Celju; ti imajo večkratnik proračuna Kopra ali ostalih. A z okrepitvijo ekipe bomo zagotovo konkurenčni in se bomo tudi enakovredno kosali z njimi," je za Regional povedal Guberac.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
JKDWingChun |  24 .05. 2024 ob  07: 42
Ce kdo hoce dobro klubu naj skinejo to gnilobo od Guberaca via