DNEVI KMETIJSTVA SLOVENSKE ISTRE: Okusite lokalno kulinariko in spoznajte zakladnico kulturnih doživetij

Koper

Vabljeni na dvodnevni sejem 'Dnevi kmetijstva slovenske Istre', ki bo potekal 7. in 8. oktobra od 9.00 dalje na Ukmarjevem trgu v Kopru. Največji kmetijski sejem slovenske Istre je atraktiven za vse generacije ter namenjen raziskovanju bogate kulturne dediščine istrskega kmetijstva. Vstopnine ni.

Bogata ponudba istrskih Izdelkov

Na sejmu boste imeli priložnost spoznati raznovrstno ponudbo istrskih izdelkov, ki odražajo avtentičnost in kakovost lokalnih pridelkov. Od vrhunskih oljčnih olj do aromatičnih vin in pršutov, bo vsak obiskovalec lahko okusil pristno istrsko kulinariko.

Pester program za najmlajše in zabaven kulturni program

Za najmlajše obiskovalce bodo na voljo številne zabavne in poučne delavnice, kjer se bodo lahko poučili o kulinariki, pomembnosti kmetijstva in trajnostnega načina življenja. Na primer Agrariine otroške likovne delavnice bodo otrokom na voljo tekom celotnega sejma. Tu se bodo najmlajši lahko izrazili skozi umetnost, spoznali svoje kreativne potenciale in prejeli slastne nagrade. Razgibano dogajanje pa bo potekalo tudi na odru, kjer bodo nastopili lokalni kulturni in glasbeni talenti.

Ne zamudite edinstvene priložnosti za povezovanje z lokalnimi kmeti, okušanje izvrstnih izdelkov ter uživanje v kulturnem programu. Vabljeni na 'Dneve kmetijstva slovenske Istre', da izkusite nepozabno istrsko doživetje!