V ŽIVO Z MARTINČEVEGA TRGA: Ne zamudite "spopada" dveh stoletij (VIDEO)

Koper

Na Martinčevem trgu v Kopru danes poteka zanimiv "spopad". Znanstveno-raziskovalno središče Koper (ZRS Koper) v sodelovanju z Gledališčem Koper organizira javni pogovor "20. vs 21. stoletje". Gostje večera soakad. dr. Jože Pirjevec, zgodovinar z Inštituta za zgodovinske študije ZRS Koper, Voranc Kumar, magister kiparstva in podiplomski študent filozofije, in dr. Uroš Marušič, kineziolog z Inštituta za kineziološke raziskave ZRS Koper. Dogodek se je pričel ob 19.30. V živo ga lahko spremljate na našem portalu.

dr. Jože Pirjevec

Na javnem pogovoru bodo predstavniki dveh generacij, ki ju loči več kot pol stoletja, spregovorili o tem, kako sodobno družbo in dogajanja v njej spremljajo in razumejo mladi ter kako starejše generacije, kje se srečata včerajšnji in jutrišnji svet in kaj sploh ostane na njunem presečišču. Pogovor bo povezovala novinarka Vesna Humar.

Dogodka na Martinčevem trgu se bodo zaradi omejitev zaradi covida-19 lahko udeležili le tisti, ki so svojo prisotnost že potrdili organizatorjem. Za vse, ki bi si pogovor vseeno radi ogledali, pa nimate vstopnice, ga bomo v živo prenašali na našem portalu. Prenos se bo pričel ob 19.30. Ne zamudite!

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija