DALMATINCI MORAJO ZASLUŽITI: So ladje z zabavo za 150 ljudi manj tvegane za širjenje okužb kot nočni klubi?

Svet

Dalmatinci, ki večinoma med poletno sezono zaslužijo dovolj denarja, da z njim živijo preostanek leta, so letos resnično potegnili kratko. Nekateri gostinci pa so potem, ko je vlada zaprla nočne klube, prišli na idejo 'party broda' oziroma zabave na ladjah, ki bodo sprejele 150 ljudi. Kot pravijo dalmatinski gostinci, morajo zaslužiti.

Pjerino Bebić je solastnik velikega zadrskega kluba Opera. Kot je dejal za portal Zadarski.hr, je koronavirus sicer potrebno zaustaviti, vendar naj bi bili gostinci – ki poskušajo zaslužiti – pri vseh ukrepih najbolj zapostavljeni.

Klub, ki ima po poročanju portala, svoje prostore v Zagrebu, je 'zaobšel vladne ukrepe, ki je že minuli konec tedna prepovedala obratovanje vseh nočnih klub po polnoči, in mladim željnim zabave ponudil izletniške ladje kot zabavo'. Ladje naj bi plule po zadrskem arhipelagu in postale plavajoči nočni klubi.

Kot je navedel Bebić, nima takšna zabava nič skupnega z nočnim klubom in tudi gostinci morajo nekaj zaslužiti. Na ladji bo do 150 ljudi. Naredili bodo seznam gostov in jim pri vstopu merili temperaturo, do polnoči pa bo zabava končana. Ladji Opera in Hype naj bi že danes popeljali željne zabave po zadrskem arhipelagu.

"Moram delati, sicer ne bomo obstali. Delali bomo skladno z epidemiološkimi predpisi. Merili bomo temperaturo, delili maske in rokavice, naredili seznam gostov, poskrbeli za razdaljo med mizami," so za portal povedali v podjetju Hype bar.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija