CVETLIČARNE MARJETICE KOPER: Vrhunsko aranžiranje sveže rezanega cvetja

Koper

Marjetica Koper poleg ostalih dejavnosti velik pomen posveča tudi cvetlicam in njihovemu aranžiranju. Ob koncu prejšnjega tedna ste najbrž opazili posebno aranžirano cvetje v obliki kolesarskih koles, ki je pričakalo najboljše slovenske kolesarje na štartu dirke. V koprskem mestnem jedru in tik ob glavnem pokopališču lahko že vrsto let obiščete njihovi cvetličarni, kjer vas pričakujejo z bogato ponudbo raznovrstnega rezanega cvetja, okrasnih lončnic, dekorativnih posod, žalne floristike in sveč. V njihovih cvetličarnah je v ospredju ljubezen do cvetja in veselje do aranžiranja, s čimer želijo ponesti lepote narave v vaš dom, pisarno ali družabne prostore.

S kreativnostjo in kakovostnimi storitvami bodo strokovno usposobljene cvetličarke uresničile vaše še tako zahtevne želje in potrebe. Sveže rezano cvetje vam bodo oblikovale v čudovite aranžmaje za vse priložnosti, letne čase in okuse.

Z veseljem vam bodo pomagale tudi s kreativnimi idejami in nasveti, izbran šopek ali lončnice pa vam lahko dostavijo tudi na dom ali v pisarno.

Cvetličarno na Trgu Muda lahko obiščete od ponedeljka do petka med 8. in 15. uro, ter ob sobotah med 8. in 12. Cvetličarno Škocjan, ob glavnem koprskem pokopališču, pa od ponedeljka do petka med 7:30 in 18. uro, ter v soboto med 7:30 in 14. Telefonski številki za predhodno naročilo sta 05 66 33 787 (Muda) in 05 66 33 786 (Škocjan).

Za vse dodatne informacije se lahko obrnete direktno na vodjo cvetličarn prek elektronske pošte patricija.rodela@marjeticakoper.si. Vabljeni!