ČESA VSE LJUDJE DANDANES NE PRODAJAJO: Nudijo tudi dostavo (FOTO)

Koper

Prodajanje rabljenih oziroma malo rabljenih izdelkov na družbenih omrežjih je že nekaj časa izredno popularno. Ljudje prodajajo najrazličnejše stvari, a nam nekateri oglasi vseeno še vedno vzamejo dih oziroma še dodatno pritegnejo našo pozornost. V Facebook skupini Bolha-Obala smo zasledili dva zares izstopajoča oglasa. 

Gre za dva oglasa iste osebe, kot kaže iz okolice Postojne. V enem prodaja približno 300 kozarcev za vlaganje. Kozarci različnih dimenzij so bili po besedah oglaševalca rabljeni največ enkrat. Najraje pa bi, kot pravi, prodal kar vseh 300 kosov naenkrat. Ob tem ponuja tudi dostavo na Notranjsko oziroma v okolico Ljubljane, seveda, "ko se odprejo občine".

Ta oglas se kljub vsemu zdi še nekoliko razumljiv, kozarci za vlaganje namreč večkrat pridejo še kako prav. Še malce bolj bizaren pa je oglas za prodajo vrečk.

V drugem oglasu oseba prodaja 1100 kosov različnih vrečk. Na seznamu se najdejo PVC vrečke, darilne vrečke, papirnate vrečke, nakupovalne vrečke, reklamne vrečke in vrečke iz blaga. 

Kot zapisano v oglasu, so tudi vrečke rabljene zgolj enkrat. Cena pa znaša 0,10 evra na kos

Ob vsem tem se porajajo različna vprašanja. Je kriza res tako velika, da se posamezniki odločajo za prodajo teh produktov? Ali pa se je morda kdo le nekoliko pozabaval

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
pajade |  12 .02. 2021 ob  17: 21
S to dodatno reklamo bo zagotovo prodal...