CELONOČNA SKRB ZA "MALEGA BOLNEGA JEŽKA": Resnica jo je šokirala (FOTO)

Trendi

Narediti dobro dejanje je vedno pozitivna gesta, toda ena ženska je zardela od sramu, ko je poskušala rešiti "malega bolnega ježka". Namreč mislila je, da je na pločniku našla onemoglega mladička, zato ga je previdno pobrala, odnesla domov in ga skušala 'spraviti k sebi'. Ker je bil tudi zjutraj nepremičen, ga je nemudoma odpeljala v bolnišnico za divje živali, da bi ga pregledal strokovnjak. Potem je doživela šok.

Upraviteljica bolnišnice Janet Kotze ji je povedala, da ni rešila ježka, ampak cof z vrha volnene kape. Janet, ki dela v bolnišnici za divje živali Lower Moss Wood v Knutsfordu v Cheshireju, je dejala, da je ženska v četrtek zjutraj hitela s kartonsko škatlo pod roko in ji povedala, da je prebedela noč in poskušala nahraniti mladiča, poroča Metro.co.uk.

Janet je pojasnila: "To je bil prvi sprejem tistega dne. Gospa je prišla s škatlo, rekla je, da je na pločniku našla mladička, da je bil mrzel in ga je pobrala. Bila sem zaskrbljena, ker ni sezona majhnih ježkov. Odprla sem škatlo in nisem mogla povsem verjeti, kaj sem videla. Pomislila sem "To zagotovo ni jež, morda je kakšno drugo bitje". Ko sem ga pobrala, sem začutila, da ni jež ali katera koli druga žival. Ženski sem povedala, da gre dejansko za 'cof z volnene kape'" Bila je zelo osramočena, rekla je "šalite se", nato pa hitro odšla s škatlo in cofom pod roko. Bila je zelo prijazna, Bog jo blagoslovi, srce ima na pravem mestu."

Za vse navdušene reševalce živali je Janet delila pravilo, ko gre za varnost ježev. "Zlato pravilo je, da ježi ne bi smeli biti zunaj čez dan, še posebej majhni, in gospa je naredila popolnoma prav. Le, da v tem primeru ni šlo za ježa. Če so najdeni čez dan na prostem, je zagotovo nekaj narobe in jih je treba odpeljati k veterinarju."

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija