ČELNO TRČENJE NA PRIMORSKI CESTI: Oba voznika ostala ukleščena v vozilih

Kronika

S Policijske uprave (PU) Nova Gorica poročajo o prometni nesreči, ki se je zgodila včeraj ob 13.20 izven naselja Doblar, v kateri sta bili dve osebi telesno poškodovani.

Fotografija je simbolična.

Po dosedanjih ugotovitvah je 27-letni voznik osebnega avtomobila vozil po glavni cesti iz Doblarja proti Ročinju. Izven naselja, kjer cesta poteka v ostrem desnem in nepreglednem ovinku po klancu navzgor, slednji ni prilagodil hitrosti in načina vožnje ter tako izgubil nadzor nad vozilom.

V desnem ovinku je zapeljal čez neprekinjeno ločilno črto na nasprotno smerno vozišče v trenutku, ko je v nasprotni smeri pravilno po svoji strani pripeljal 42-letni voznik osebnega avtomobila. 27-letni voznik je čelno trčil v prednji del drugega vozila. V prometni nesreči sta bila oba udeležena voznika telesno poškodovana in ostala ukleščena v avtomobilih.

Na kraju so poleg policistov posredovali tudi gasilci Javnega zavoda za gasilsko in reševalno dejavnost Nova Gorica in reševalci nujne medicinske pomoči zdravstvenega doma Nova Gorica, ki so oba poškodovanca po nudeni oskrbi na kraju z reševalnim vozilom odpeljali na nadaljnje zdravljenje šempetrsko bolnišnico, od koder so sporočili, da sta voznika utrpela lažje telesne poškodbe. PU Nova Gorica je o prometni nesreči obvestila tudi pristojne pravosodne organe.

Policisti bodo glede na vsa ugotovljena dejstva in ugotovljene teže telesnih poškodb zoper 27-letnega povzročitelja prometne nezgode ustrezno ukrepali, so še sporočili s PU Nova Gorica. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija