ČE STE ROJENI V ENEM IZMED TEH TREH NEBESNIH ZNAMENJ, BOSTE MORDA KMALU SAMSKI: Luna v levu naznanja konec slabih razmerij

Trendi

Nekaterim bodo nebesna znamenja prinesla potrebno razjasnitev na ljubezenskem področju. Obdobje leva se začne 22. julija in astrologi trdijo, da bo vstop sonca v to kraljevo znamenje pri nekaterih pripadnikih zodiaka pripomogel k čiščenju čustvenega prostora. Če so nezadovoljni z odnosi in zvezami, v katerih se trenutno nahajajo, bodo ti trije horoskopski znaki dobili priložnost, da nezdrave odnose končajo.

Lev

Radi imate nevarne tipe ljudi, kajne? Verjetno ste v zvezi s "problematično" osebo, ki bi se lahko gibala tudi na robu zakona ali pa je izjemno težkega značaja. Naenkrat ste se zavedli, da ta oseba v resnici ni za vas, saj vam povzroča preveč težav.

Verjetno razmišljate o razhodu in tokrat vam bodo zvezde pri tem lahko pomagale na način, da bo vse potekalo čim bolj neboleče. Naj bo to za vas življenjska lekcija, da ne boste več nasedali ljudem dvomljive morale.

Bik

Upate, da do vaše velike lekcije ne bo prišlo zaradi bolečih izkušenj v slabi romantični zvezi, a ravno to se vam bo zgodilo. Dobra stvar tega je, da se boste končno naučili kar nekaj uporabnih življenjskih stvari, ki bodo pripomogle k lepšemu vsakdanjiku.

Če želite spoznati nekoga, ki si vas zasluži, morate najprej končati "toksično" čustveno razmerje, ki ga imate. Zdaj je pravi čas za to. Končajte s slabo zvezo in odprite srce za nekaj lepšega, kar vas čaka pred vrati.

Oven

Sonce v levu bo v vas zanetilo ogenj jeze zaradi nezadovoljstva s čustvenim odnosom, v katerem se nahajate. Imate občutek, da ste s partnerjem oziroma partnerko dosegli točko brez povratka. Že nekaj časa sumite, da vas partner oziroma partnerka vara oziroma imate občutek, da nekaj skriva, in takšnega vedenja ne boste več prenašali, saj je postalo prenaporno.

Zavedate se, da ljubezni v vašem čustvenem odnosu že nekaj časa primanjkuje, energija sonca v levu pa vam bo zdaj pomagala, da zaključite slabo zgodbo, v kateri se nahajate.To je pravi čas, da naredite konec z vsemi negativnimi odnosi.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija