BURNO NOČNO DOGAJANJE V KOPRSKIH LOKALIH: Ponarejeni bankovci in napad na natakarico

Kronika

Nekaj minut pred polnočjo v noči na soboto je moški v gostinskem lokalu v Kopru poskušal vnovčiti ponarejen bankovec za 50 evrov. Pri pregledu inkasa je lastnik lokala ugotovil, da je isti moški pred tem že vnovčil dva enaka ponaredka bankovcev. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Niti uro kasneje je do naslednjega incidenta prišlo v drugem koprskem lokalu. V soboto ob 00.31 je v Kopru v lokalu 35-letni moški namreč žalil in kričal na natakarico, lokal pa je še pred prihodom policistov zapustil. Po izsleditvi bo moškemu izdan plačilni nalog.

Policisti so imeli opravka z enim nasilnežem že v petek, ko so ob 22.07 posredovali v Izoli zaradi nasilja v družini. Nasilnemu moškemu je bila izrečena prepoved približevanja žrtvi, zoper njega pa bo podana kazenska ovadba.

'Pestro' je bilo tudi v nadaljevanju vikenda. V nedeljo ob 05.07 so koprski policisti posredovali v stanovanju v Kopru. Zaradi glasne glasbe so 45-letnemu moškemu izdali plačilni nalog.

V Kopru je v nedeljo dopoldan, ob 10.24, 54-letni moški kričal in se hotel pretepati s svojim sosedom. Ker s kršitvijo ni prenehal niti po prihodu policistov, so zoper njega odredili pridržanje in mu izdali plačilni nalog.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija