BRUTALEN PRETEP DEKLET NA ŠOLSKEM DVORIŠČU: Vrstniki navijali in dogajanje snemali (VIDEO)

Kronika

Na Twitterju se je pojavil video posnetek grozljivega vrstniškega nasilja, uporabnica, ki ga je objavila, pa navaja, da se je vse zgodilo pred osnovno šolo v Smederevski Palanki v Srbiji.

Na družabnih omrežjih se je pojavil vznemirjajoč posnetek brutalnega pretepa med dvema dekletoma, ta pa se je zgodil pred eno izmed osnovnih šol v Srbiji. Video prikazuje fizično nasilje med najstnicama. Ena drugo potegne za lase in jo udari ob tla, medtem ko njuni vrstniki vse snemajo in celo navijajo. Med njimi so bili tudi tisti, ki so se želeli pridružiti boju, a jih je ena od deklet, udeleženih v pretepu, zavrnila.

"Starši, družba ... Nimam besed, s katerimi bi opisala to divjaštvo. Nasilje nad komer koli bi bilo treba enkrat za vselej sankcionirati in strogo kaznovati," je zapisala uporabnica družabnih omrežij, ki je posnetek objavila. 

Ob tem dogodku se je oglasila Osnovna šola Heroja Radmila Šiškovića, na dvorišču katere je prišlo do medvrstniškega nasilja. "Vsi zaposleni v tej šoli in vodstvo obsojamo tako vedenje, pa tudi vse druge vrste nasilja in poudarjamo, da naši učenci niso bili udeleženci tega dogodka. Menimo, da so vse obsodbe, ki se ob tej priložnosti pojavijo v javnosti in so nam bile poslane kot šola, zlonamerne in neprimerne," so navedli v šoli.

Kot dodajajo, je njihovo dvorišče ograjeno, urejeno in varovano s kamerami, a je še vedno javna površina, poroča Telegraf. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
vseved |  28 .09. 2021 ob  22: 14
¨@alfa, da ne boš dobil še dveh fantov v hišo!
alfa |  28 .09. 2021 ob  16: 07
vse več mladih pup je neuporabnih...samo šminke, mini kikle da o kuhanju ne razpravljamo...zdaj pa še pretepi nezaslišano.....hvala bogu imam 2 sina ki lepo znata poskrbet zase tudi kuhat,ker od današnjih VEČINA ku.rb ni zapričakovat...ne mečem vseh pup v isti koš, vem da so ene časti vredne, le malo je takih žal.