BIZAREN PRIZOR S PRIMORSKE CESTE: Tovornjak obtičal v ovinku (FOTO)

Kronika

Na glavni cesti Spodnja Idrija–Godovič, pri Zali, je včeraj popoldan prišlo do nenavadnega incidenta. Tovorno vozilo izrednega prevoza se je v ostrem ovinku dobesedno zagozdilo.

Dolgo tovorno vozilo je na prikolici prevažalo betonski blok, ko je okoli 13.30 obtičalo v ostrem ovinku pri Zali. Iz na videz zares kočljive in zakomplicirane situacije se je voznik uspel rešiti s pomočjo drugih udeležencev v prometu, promet pa je bil kmalu po dogodku sproščen, so sporočili s prometno-informacijskega centra.

[????SPODNJA IDRIJA - GODOVIČ] ????Tako je danes na glavni cesti Spodnja Idrija - Godovič, pri Zali, obtičalo tovorno vozilo izrednega prevoza.???????? Zadevo pa so na srečo že uredili, promet na tej cesti je sproščen.????

Objavil/a Promet.si dne Ponedeljek, 13. december 2021

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
olor |  14 .12. 2021 ob  19: 19
Poznamo priklopna vozila ki obračajo kolesa in tako zvozijo oster ovinek. Je morda od naročnika tega prevoza videl kaj takega?
ManofSteel |  14 .12. 2021 ob  15: 10
-6
Novinarček mojih cipela ti sako briši komemtarje, ki niso žaljivi...še malo bomo tebe zbisali, ker edini članek, ki ga boš objavil to bo na skret papirju v umo bolnici...to je obljuba ;)