BIDEN SE JE NAENKRAT ZRUŠIL S KOLESA: To je vzrok za padec, ki so ga ujele kamere (VIDEO)

Svet

Ameriški predsednik Joe Biden je danes med kolesarjenjem v bližini svojega doma v zvezni državi Delaware padel s kolesa. Nemudoma se je pobral in vsem zbranim zagotovil, da je z njim vse v redu. Da po padcu ni bila potrebna zdravniška obravnava, so zagotovili tudi v Beli hiši.

Biden je skupaj s soprogo Jill kolesaril v državnem parku blizu svojega doma v obmorskem kraju Rehoboth, ko se je ustavil, da bi poklepetal z nekaj ljudmi.

Pri tem je glede na objavljen posnetek padel, a se je nemudoma pobral. "V redu sem," je 79-letni predsednik zagotovil vsem zbranim.

Kot je nato pojasnil, je izgubil ravnotežje, ko je poskusil izvleči stopalo iz zaponke na pedalu.

Tudi iz Bele hiše so po velikem zanimanju medijev sporočili, da ni bila potrebna nikakršna zdravniška obravnava. "Predsednik se veseli, da bo preostanek dneva preživel s svojo družino," so dodali po poročanju tujih tiskovnih agencij.

Zdravje Bidna kot najstarejšega ameriškega predsednika doslej je predmet nenehne pozornosti, zlasti v luči pojavljanja vprašanj, ali se bo morebiti leta 2024 potegoval za drugi mandat, piše francoska tiskovna agencija AFP.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija