BELLA HADID POZIRALA ZA VOGUE ZGORAJ BREZ: Slikali so jo kar prek videoklica (FOTO)

Trendi

Aprilska izdaja revije Vogue se bo v marsičem razlikovala od prejšnjih. Njena naslovnica bo prvič v zgodovini popolnoma prazna in bela, v dobi karantene in socialnega distanciranja pa so fotografiranje z manekenko Bello Hadid opravili kar prek videoklica.

Bella Hadid je eden najbolj plačanih in najbolj znanih modelov na svetu, za tokratni Vogue pa je kar prek videoklica pozirala zgoraj brez. "Časi so se spremenili in delo od doma je dobilo nov pomen," je zapisala na svojem Instagramu.

Sicer pa so se pri Vogue odločili za belo naslovnico zaradi simbolike bele barve. "Bela je predvsem spoštovanje. Bela je ponovno rojstvo, svetloba po temi, seštevek vseh barv. Bela je barva uniforme, ki jo nosijo tisti, ki so svoja življenja postavili na prvo bojno linijo, da bi rešili naša. Predstavlja prostor in čas za razmislek, pa tudi za molk. Bela je za tiste, ki ta prazen prostor napolnijo z idejami, razmišljanji, zgodbami, besedili, glasbo in skrbjo za druge. Bela nas spominja na čase po krizi leta 1929, ko je ta brezhibna barva prevladovala na oblačilih kot izraz čistosti v sedanjosti in upanja v prihodnost. Predvsem pa bela ni predaja, ampak prazen list, ki čaka, da se popiše, naslovnica nove zgodbe, ki se bo kmalu začela," so svojo odločitev pojasnili pri Vogue.

View this post on Instagram

Far Away So Close. @BellaHadid joined the project with @BriannalCapozzi and @HaleyWollens. About the shooting, Brianna said: “The day before the shoot, Haley and I tested out poses together on facetime; this is always our process, but not within the confinement of a cell phone screen. It was pretty hilarious. Then we called Bella Hadid and did a fitting, it was fun to have the intimacy of the three of us, everyone's opinions were considered, and lots of jokes always. Then we hung up and Bella went off to do her hair and makeup, she did a stellar job, this is why she's a supermodel! She is the full package and always makes it exciting and fun. Bella's friend Lauren, who is a creative director when she’s not stuck in the house, acted as a dream photo assistant & fashion assistant, taking the liberty to order a ring light the night before, and always on hand to hold a mirror or grab a pair of socks. When we actually start shooting it was quite funny, I would call Bella back from my computer, because the quality is better with two people. Haley would then call Lauren's phone and they would put Haley and I side by side so that we could both see a similar frame. Haley and I could not see each other, but being the loud New Yorkers we are, we had no problem hearing each other!” Discover the full Far Away So Close portfolio in our April Issue on newsstands. #FarAwaySoClose #imagine #WhiteCanvas --- Editor in chief @EFarneti Creative director @FerdinandoVerderi

A post shared by Vogue Italia (@vogueitalia) on

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija