AVTU SO MORALI ODREZATI STREHO: Huje poškodovanega voznika odpeljali v izolsko bolnišnico (FOTO)

Kronika

V naselju Lokev v občini Sežana se je včeraj ob 14.37 zgodila hujša prometna nesreča. Osebno vozilo se je zaletelo v drevo in prevrnilo na bok, pri tem pa se je 82-letni voznik huje poškodoval. Voznika so s tehničnim posegom iz vozila rešili gasilci ZGRS Sežana, reševalci pa so ga odpeljali v izolsko bolnišnico. Odrejen je bil strokovni pregled, so sporočili s Policijske uprave (PU) Koper.

Policisti PU Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 46 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 103 klice. Obravnavali so 11 prometnih nesreč z materialno škodo in eno z lažjimi poškodbami, zasegli so eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali dve tatvini in eno ponarejanje listin, zaradi kršitev javnega reda je bila ena intervencija.

Popoldan je na Gregorčičevi v Ilirski Bistrici zagorel parkiran osebni avtomobil. Vozilo je pogorelo v celoti, vzrok je po prvih podatkih kratek stik, tuja krivda je izključena.

Na mejnem prehodu Dragonja so policisti odkrili ponarejen PCR test. Državljanu Slovenije sledi kazenska ovadba.

Vozili pod vplivom alkohola

V Luciji so dopoldan ustavili 71-letnega voznika osebnega avtomobila. Odrejen preizkus alkoholiziranosti mu je pokazal 0,60 mg/l, sledi obdložilni predlog. 

Ob 23.30 so pri Izoli ustavili 21-letnega voznika osebnega avtomobila. Odrejen preizkus alkoholiziranosti mu je pokazal 0,69 mg/l, sledi obdolžilni predlog. 

Ob 1.50 pa so v Parecagu ustavili 36-letno voznico osebnega avtomobila. Odrejen preizkus alkoholiziranosti ji je pokazal 0,61 mg/l, sledi obdolžilni predlog.

Ob 0.20 so v Bertokih zasegli osebni avto 54-letnemu vozniku, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Sledi mu obdolžilni predlog.

Ilegalne migracije

Policisti so na območju Policijske uprave Koper v zadnjih 24 urah obravnavali 15 ilegalnih prehodov državne meje: v Rakitovcu 10 državljanov Afganistana in pri Ilirski Bistrici pet državljanov Turčije.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija