AVSTRIJO PRETRESA SUROV UMOR 13-LETNE DEKLICE: Posilila, pretepla in zadavila naj bi jo mlada prosilca za azil

Kronika

Avstrijo je šokiral grozljiv umor 13-letne deklice. Njeno telo brez znakov življenja so našli v soboto zjutraj na Dunaju, naslonjeno na drevo, s številnimi modricami po telesu in vratu.

Umora deklice sta osumljena dva afganistanska državljana, stara 16 in 18 let, ki sta v Avstriji sicer prosilca za azil. Sumijo, da sta dekle zvabila v stanovanje nedaleč od kraja, kjer so našli truplo, poroča telegraf.rs. Direktor policije Gerhard Purstl sicer domneva, da naj bi deklica prostovoljno vstopila v stanovanje.

Deklica naj bi bila pod vplivom drog, brutalno posiljena in pretepena, nato pa zadavljena. Kasneje sta domnevna storilca truplo zvlekla na zelenico v Donaustadtu in ga tam pustila naslonjenega na drevo. Preiskovalci sumijo, da je pri zločinu sodelovalo še več oseb.

Truplo 13 letnice so zjutraj našli mimoidoči. Starši deklice so jo identificirali šele v nedeljo, ko so na podlagi poročila policije, ki je objavila oblačila pogrešane deklice, sklepali, da gre za njihovo hči. V ponedeljek zvečer je policija pridržala dva migranta.

Notranji minister Karl Nehammer je dejal, da je šokiran in prizadet zaradi sobotnega dogajanja v prestolnici. Po njegovih besedah ​​je eden od osmuljencev že v kazenski evidenci, vendar ga niso izgnali, ker je bila zoper sodbo vložena pritožba. Avstrijski mediji so poročali, da je bil obsojen zaradi nasilja in trgovine z mamili.

Prvi rezultati preiskave kažejo, da je deklica oba osumljenca poznala že od prej. Še vedno pa ni znano, kdaj in kako jih je spoznala ter zakaj in kako je prišla na Dunaj, še piše srbski Telegraf. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
 |  30 .06. 2021 ob  07: 46
super dobrodošli migrantje predvsem fantej moški z nabitimi mišicami in v letih ko hormoni špricajo
seveda najlažje je v to kurčevo evropo kjer dobijo stanovanje hrano svobodo obilno denarno pomoč
čez dan posedajo po ulicah od dolgačasa pa delajo le škodo
ne vem da naši mavričarji ne bi dovolil da vsaj nekaj od tega kar prejmejo tudi oddelajo v javno korist države
npr.da gredo obirat hmelj grozdje ipd,,ne raje posedajo cele dneve pred kotnikovo na pločniki boli jih ku..c za vse sej dobijo 60 eurov žepnine tedensko poleg vseh obrokov kakor si želijo pohan sir dimljen sir ovčji sir sirni namaz ,, vse vse
itak pa je evropa pogubljena nikoli več se tega ne reši
ni težav države bi morale sprejeti matere z otroci ampak take ki pridejo delat take kacate ,,kaj naj rečem? in potem se svet čudi da se nacistična zavest prebuja pa a je to čudo
žal nas le skrajne desničarske sile lahko obranijo pred takimi sovragi
in zakaj silijo v evropo če jim je tukaj vse tako slabo ? mlade 20 dalje nazaj v svoje matične države branit svoje in tam delat svoje pizdarije
kokodek |  30 .06. 2021 ob  00: 24
-8
"ManofSteel", škoda besed zate, ker itak ne štekaš, si poln sovraštva, najbrž poln sovraštva do sebe zato ga trosiš naokoli
ManofSteel |  29 .06. 2021 ob  18: 50
11
@kokodek in kaj zdaj moremo še uvažat podobno go*azen iz tujine samo zato ker je to zate pač normalno in moremo to vsi sprejet jQuery112306587920167648926_1624985228923? Upam, da doživiš to na lastni koži....pa da te vprašam pol kako tazadanja???
kokodek |  29 .06. 2021 ob  17: 24
-7
"manemebasat", golazen ne pozna narodnosti, vere, barve kože...poglej malo okoli sebe, popivajo, posiljujejo, ubijajo tudi domače golazni.
manemebasat |  29 .06. 2021 ob  16: 59
16
In to golazen puslimansko mi uvazamo v Slovenijo? Raus!!!!