ALI VERJAMETE V KOMUNIKACIJO NA DALJAVO? To so znaki, da nekdo misli na vas

Trendi

Telepatija je povezava med dvema, je prenos misli na daljavo, prenos občutkov na daljavo, lahko na zelo velike oddaljenosti. Vendar se ne ve, kakšna povezava je to in zaradi tega telepatija ni znanstveno podprta z dokazi. Lahko prejmete fizične znake, najdete signale v naravi ali preprosto zaznate energije okoli sebe. Predstavljamo nekaj načinov, kako ugotoviti, ali nekdo misli na vas.

1. Kolcanje

Spremljajte vsako priložnostno kolcanje in si zabeležite, kateri ljudje so takrat v vaši bližini. Če se tam pogosto nahaja določena oseba, je ta oseba verjetno krivec za usmerjanje negativne energije proti vam.

2. Pekoč občutek v ušesih ali na licih

Kri hitro priteče v vaša ušesa in lica ter posledično se hitro segrejejo. Če je to tisto, kar občutite, nekdo misli na vas, vendar v negativnem smislu. Verjetno vas ta oseba opravlja. Namesto, da bi vas neposredno udarila, vas klofuta z besedami in to za vašim hrbtom.

3. Nenadno kihanje

Če se vam zdi, da nenadoma kihate brez razloga, je velika verjetnost, da nekdo misli na vas. Tradicija pravi, da če gre za dva zaporedna kiha, nekdo negativno premišljuje o vas. Po drugi strani trije (ali več) zaporedni kihi pomenijo, da nekdo pozitivno premišljuje o vas.

4. Naključno srbenje ali trzanje očesa

Pri moških srbenje ali trzanje desnega očesa kaže na pozitivne misli s strani neke druge osebe, medtem ko srbenje ali trzanje levega očesa kaže na negativne misli. Pri ženskah je ravno nasprotno. Desno oko pomeni negativne misli, levo pa pozitivne.

5. Metulj

V mnogih različnih kulturah velja, da so metulji duhovna bitja in glasniki sprememb, ki pomagajo pri prenosu energije od osebe do osebe. Zato metulj, ki pristane na vas, pomeni, da nekdo s pomočjo misli pošilja energije v vašo smer. Če ste na območju, kjer so metulji redki in metulj pristane na vas ali se vam približa, je to močan znak iz vesolja.

Če na primer na vas pristane moder metulj, to pomeni, da nekdo želi, da se malo sprostite. Rjav metulj simbolizira varnost in pomeni, da vas nekdo čuva. Beli metulj predstavlja upanje in pomeni, da nekdo v vašo smer pošilja pozitivno energijo. 

6. Belo pero

Belo perje se ponavadi pojavi, ko ste izgubili nekoga, ki vam je veliko pomenil. Belo perje simbolizira, da je vaša ljubljena oseba zdaj na boljšem in da misli na vas. Če naletite na belo pero, vas opominja, da ste lahko mirni, ker je ta oseba v redu, pazi na vas in si želi vaše sreče.

7. Nepojasnjen občutek fizičnega dotika

Ta občutek se pojavi, ko nekdo misli na vas ali govori o vas, kar se kaže kot energijske vibracije. Odvisno od intenzivnosti tega, kako ta oseba čuti do vas, se njena energija prenaša kot nefizični dotik, ki jo občutite kot fizični dotik.

Ali ima ta oseba dobre ali slabe namene, lahko ugotovite po občutku samega dotika. Občutek nežnega božanja na primer pomeni pozitivno energijo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
 |  09 .06. 2021 ob  07: 08
-1
ma to je od cepiva!!!! nekaj so nam vbrizgali res no vse vlade tega sveta so to vedelel nadirajo naše gibanje od 2023 pa še krogotok misli
td |  06 .06. 2021 ob  09: 50
Mah, ne vem zakaj bi samo religija imela monopol nad izkoriščanjem človeške neumnosti. Je pa bistvena razlika v primerjavi z religijo, s temi nebulozami vsaj nikogar ne zažgejo ali kamenjajo do smrti, če noče v to verjet.
Piero Panin |  05 .06. 2021 ob  14: 43
Telepatija res obstaja al recimo sesti cut,naredili so eksperiment z psi ena kamera je snemala psa druga gospodarja,nato je bila naloga da gre ta proc od doma,se nekam vsede za pou ure in ko se zavestno odloci naj gre nazaj domou.Druga kamera je snemala psa ki je v istem trenutku sel cakat pred vrata.
Vsi imamo sesti cut,samo odkar ne lovimo vec zivali okoli po savani,ga vec ne rabimo za prezivet,se ga pa da nazaj strenirat