ALARM NA KOPRSKEM BENCINSKEM SERVISU: Z avtom zapeljal v notranjost trgovine

Kronika

V noči s sobote na nedeljo, ob 2. uri, je bil sprožen alarm na bencinskem servisu v Kopru. Na kraju so policisti ugotovili, da se je alarm sprožil, ker je voznik zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal skozi izložbeno okno v notranjost trgovine, saj na mokrem in spolzkem vozišču ni uspel ustaviti v parkirnem boksu neposredno pred zgradbo. Tako je z vozilom zapeljal čez robnik in trčil v izložbeno okno, ki se je razbilo. 23-letni voznik je napihal 0,48 mg/l, prepovedana mu je bila nadaljnja vožnja in začasno odvzeto vozniško dovoljenje ter izdan plačilni nalog, so sporočili s Policijske uprave (PU) Koper.

Fotografija je simbolična. 

V soboto ob 17.48 je na avtocesti med Postojno in Uncem voznik osebnega avtomobila zapeljal na levi rob vozišča, trčil v betonsko pregrado in se prevrnil na desni bok. V vozilu je bilo pet oseb, vsi so se v nesreči lažje poškodovali. 21-letnemu vozniku sledi plačilni nalog.

Ob 18.30 pa so na PU Koper dobili informacijo, da je na Belvederju voznik trikolesa zaradi naglega zaviranja pri vožnji iz Dobrave izgubil oblast nad vozilom in zdrsnil po vozišču. Policisti so na kraju ugotovili, da je voznik 55-letni Koprčan, ki je vidno pod vplivom alkohola. Odrejen alkotest mu je pokazal rezultat 0,97 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Odvzeto mu je bilo vozniško dovoljenje, sledi obdolžilni predlog.

Policisti PU Koper so sicer v zadnjem vikendu obravnavali 22 prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda, in tri z lažjimi poškodbami.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija